A Roma is érdeklődik Bacca iránt

2015. June 15. Monday in Hírek, UEFA Bajnokok Ligája

Carlos Bacca
Carlos Bacca, az Európa Liga-győztes Sevilla támadója több európai nagycsapat érdeklődését is felkeltette, többek között az AS Romáét is. A kolumbiai csatár szívesen maradna jelenlegi csapatánál, de ügynöke szerint remekül teljesítene bárhol.

2014 után 2015-ben is megnyerte Bacca az EL-t csapatával, az idei döntőben a Dnyipro ellen duplázni tudott. Az elmúlt szezonban a támadó 58 mérkőzésen 28 gólt szerzett a Sevilla színeiben.

A Roma gólerős játékosokat akar vásárolni, hogy megdöntse a Juventus egyeduralmát. Ilyen gólerős a 28 éves labdarúgó, ő azonban nem akar távozni együttesétől, mert jövőben csapata a Bajnokok Ligájában szerepel majd, ezenkívül pedig remekül érzi magát a Sevillában.

Ügynöke, Sergio Barila elmondása szerint Bacca bárhová is igazoljon, megállja a helyét.

“Carlos Bacca nagyon vallásos, mivel a pápa Rómában van, az AS Roma lenne a legmegfelelőbb klub számára” – nyilatkozta a menedzser a Corriere dello Sportnak.

A Copa Americán Kolumbiának olyan nagyszerű játékosai vannak – Baccán kívül –, mint David Ospina, Juan Cuadrado, James Rodriguez, Jackosn Martinez és Radamel Falcao.

A szorzó arra, hogy a Sevilla megnyeri a Bajnokok Ligája következő kiírását 66/1, míg az AS Roma győzelmére 50/1.

Forrás: Unibet

Sportfogadás - Unibet

Related Articles

Leave a Reply