A Roma bízik a Juventus EL-menetelésében

2014. February 24. Monday in Hírek, Olasz Serie A

Rudi Garcia szerint a bajnokság hajrájában a Roma kihasználhatja, hogy a torinóiaknak sűrűbb programja van a szezon második felében.
Antonio Conte

A Juventus erejét felőrölheti a kétfrontos harc a szezon hajrájában.

Az AS Roma labdarúgócsapatának már csak a bajnokságra kell koncentrálnia, miután a hónap elején kiesett az Olasz Kupa küzdelmeiből. A fővárosi együttes február elején a Napoli ellen esett ki a hazai kupasorozatból, az 5-3-as összesítéssel zárult párharc után Garcia gárdájának semmi sem vonja el a figyelmét a Serie A hajrájától.

A fővárosi együttes szombaton hozta a kötelező sikert, 1-0-ra nyert a Bologna otthonában, a győzelemmel hat pontra faragta hátrányát a Juventusszal szemben, igaz, az éllovas vasárnap legyőzte a városi riválst, és visszaállította a kilencpontos különbséget.

A torinóiak még versenyben vannak az Európa Ligában is, sőt, Antonio Conte csapata döntőt szeretne játszani a második számú európai kupasorozatban. Garcia reméli, hogy a rivális erőit leköti majd a többfrontos küzdelem.

“Én is szerepeltem az európai porondon, még a Lille tagjaként, és emlékszem rá, hogy mennyi energiát emésztett fel. Ez nagyon nehéz feladat, ezért örülnünk kell neki, hogy hét közben szabadok vagyunk” – jelentette ki Garcia. A szakember reméli, hogy a Juventus sűrű programja miatt már a következő hetekben sikerül belátható távolságon belülre kerülni a riválishoz képest.

A második helyezett Roma az olasz bajnokság 26. fordulójában az Internazionalét látja vendégül március 1-jén: a rómaiak sikerének az oddsa 1.66, a döntetlenre 3.75, a milánóiak győzelmére 5.00 a szorzó.

A két csapat elmúlt öt meccséből négyet megnyert a Roma, egy ikszre végződött, legutóbb az ősszel a Roma 3-0-ra nyert a San Siróban.

Forrás: Unibet

Sportfogadás - Unibet

Related Articles

Leave a Reply