A Porto leparkolt a busszal

2015. April 16. Thursday in Hírek, UEFA Bajnokok Ligája

Thomas Muller
A Porto meglepetésre 3-1-re verte a Bayern Münchent a Bajnokok Ligájában, Thomas Müller szerint a portugálok célfutballja célra vezetett.

A Porto nagy meglepetésre legyőzte a Bayern Münchent a legrangosabb európai kupasorozat negyeddöntőjének első meccsén, Julen Lopetegui együttese 3-1-re verte hazai pályán a végső győzelemre is esélyesnek tartott gárdát. A bajorok feltűnően sok hibával játszottak, a portugálok pedig kihasználták azokat, emellett pedig szívósan védekeztek, és ez eredményre vezetett.

Thomas Müller elismeri, hogy csapata rossz napot fogott ki szerdán, de azt is hozzáteszi, hogy a Porto taktikája is megnehezítette a németek dolgát.

“Mindenki láthatta, hogy nem kezdtünk jól, de 2-0-s hátrányban már sokkal jobban teljesítettünk. Irányítottuk a meccset, volt néhány támadásunk, és akkor sikerült szépíteni is. A szünetben még hittünk benne, hogy tudunk javítani, de a Porto jó munkát végzett, leparkolta a buszt a kapuja elé. Ami bosszantó volt, hogy ezt nem tudtuk higgadtan kezelni” – mondta Müller.

Ugyanakkor a támadó nem aggódik, bízik benne, hogy csapata hazai pályán érvényesíteni tudja a papírformát. Ehhez azonban az kell, hogy a Bayern elkerülje a kapott gólt Münchenben.

“Ilyen a foci, ha hibázol, vállalni kell a következményeket. De a csapat továbbra is versenyképes, és egyáltalán nem elképzelhetetlen, hogy nyerünk otthon 2-0-ra” – jelentette ki Müller.

A jövő keddi visszavágó kapcsán a Bayern München sikerének az oddsa 2/7, a döntetlenre 9/2, a Porto győzelmére 10/1 a szorzó.

Forrás: Unibet

Sportfogadás - Unibet

Related Articles

Leave a Reply