A Napoli nem akar kétszer ugyanabba a folyóba lépni

2014. February 4. Tuesday in Hírek, Olasz Serie A

Rafael Benitez

Rafael Benítez együttese csúnya pofonba szaladt bele a hétvégén, a nápolyiak mestere reméli, hogy csapata nem követi el ugyanazokat a hibákat ismét.

 

A Napoli a hétvégén meglepő vereséget szenvedett az olasz bajnokságban, Benítez együttese 3-0-ra kikapott az Atalanta vendégeként. A nápolyi gárda ezzel gyakorlatilag végleg kiszállt a bajnoki címért folytatott küzdelemből, harmadik helyezettként már 15 pont a hátránya a listavezető és címvédő Juventus mögött.

A kupában azonban még van esélye a trófeaszerzésre a Napolinak, szerdán az elődöntő első meccsén a Roma otthonában lép pályára Benítez csapata. A vezetőedző szerint az Atalanta ellen hiányzott a csapatából az átütőerő.

“Nem szabad, hogy ismét ilyen gyengén játsszunk, nem engedhetjük meg magunknak, hogy ismét szerzett gól nélkül zárjunk” – mondta Benítez, aki a hétvégén pihentette Marek Hamsikot és Gonzalo Higuaint, várhatóan a Roma ellen mindketten pályára léphetnek.

“Sok játékos csak most tért vissza a keretbe sérüléséből, egyelőre nem akarok mindenkit maximálisan terhelni, még nagyon sok meccs vár ránk” – magyarázta a rotálást a spanyol tréner.

A szerdai kupameccs kapcsán a Roma sikerének az oddsa 1.80, a döntetlenre 3.50, a Napoli győzelmére 4.50 a szorzó.

A Roma elmúlt öt meccsét kivétel nélkül megnyerte, hétvégi, Parma elleni bajnokiját azonban az időjárási körülmények miatt a 11. percben félbeszakították. A Napoli elmúlt öt találkozójából kettőt nyert meg, kettőn döntetlent játszott, egyet pedig elbukott.

Forrás: Unibet

Related Articles

Leave a Reply