A Milannak Inzaghi a megfelelő ember

2015. May 4. Monday in Hírek, Olasz Serie A

Filippo Inzaghi
3-0-ra verte a Napoli a Milant az olasz pontvadászat vasárnapi játéknapján, Filippo Inzaghi az utóbbi időben elszenvedett vereségek ellenére sem mond le a posztjáról.

A Milan már 50 másodperc elmúltával emberhátrányba került Nápolyban vasárnap este, miután Mattia De Sciglio a tizenhatoson belül szabálytalankodott Marek Hamsikkal szemben – a védő piros lapot, a hazaiak tizenegyest kaptak. A megítélt büntetőt Gonzalo Higuain kihagyta, és a folytatásban hiába volt emberelőnyben a Napoli, nem tudta megszerezni az előnyt, sőt, a Milan volt közelebb a vezetéshez, Giacomo Bonaventura kapufára fejelt. A szünet után aztán lassan sikerült megtörni a vendégek ellenállását, Hamsik vezető találata után pedig már nem volt nehéz dolga Rafa Benítez alakulatának, négy perc elteltével Higuain is feliratkozott a gólszerzők közé, a 76. percben pedig Gabbiadini állította be a 3-0-s végeredményt.

Az újabb kudarc ellenére a Milan vezetőedzője, Filippo Inzaghi továbbra sem mond le, sőt, a fiatal szakember szerint a Milannak sincs oka elmozdítani őt a posztjáról.

“Mindent felforgattam, amióta megjöttem, a megfelelő ember vagyok a megfelelő helyen. Volt négy szép hónapunk, de aztán minden megváltozott, és azóta csak szenvedünk. De erről a meccsről nem tehet senki, ezt a korai kiállítás döntötte el. Talán a sárga jogosabb lett volna” – mondta a meccs után Inzaghi, aki továbbra sem mond le.

A Milan az újabb vereség után már csak a 10. a tabellán, és mindössze három pont választja el a 14. helyen álló Veronától.

Inzaghi csapata elmúlt öt bajnokiján mindössze két pontot gyűjtött, és szombaton sem lesz könnyű dolga, a Roma látogat a San Siróba. A fővárosiak legutóbbi két bajnokijukat megnyerték, így négy bajnokival az idény vége előtt továbbra is a második helyen állnak, de a harmadik Lazio csak egy, a negyedik Napoli csak ponttal marad el tőlük. Arra, hogy a Roma dobogón zárja a bajnokságot 1/16 az odds, a Lazio dobogós helyére 1/5, arra, hogy a Napoli az utolsó fordulókban feljön az első háromba, 5/2 a szorzó.

Forrás: Unibet

Related Articles

Leave a Reply