A Milanban folytatja Bacca

2015. June 29. Monday in Hírek, Olasz Serie A

Carlos Bacca
Megegyezett az AC Milannal Carlos Bacca, egy négyéves szerződést fog aláírni és már az olaszok is megállapodtak a Sevillával.

A Copa Americán a csatár kiesett Kolumbiával, miután tizenegyesekkel alulmaradtak a negyeddöntőben Argentínával szemben. A találkozó után Bacca ügynöke bejelentette, hogy Carlos megegyezett a Milannal, és már csak a két klubnak kell megegyeznie. Olasz lapértesülések szerint Adriano Galliani már akkor este elutazott Sevillába, és meg is egyezett velük.

A hírek szerint Bacca négy évre írt alá, fizetése pedig szezononként 2,5-3,5 millió euró, a Milan 30 millió euróért szerezte meg a kolumbiai játékjogát a Sevillától. Az elmondások szerint a Milan orvosi stábja már Kolumbiába ment, hogy Carlos Bacca átessen az orvosi vizsgálatokon.

“Most már elmondhatom, hogy a Bacca és a Milan megállapodott. Carlos olyan választást tett, ami a legjobb neki, és természetesen nagyon elégedett azzal” – nyilatkozta Carlos ügynöke, Sergio Barila, aki azt is elmondta, hogy a Liverpool és a Roma is szerette volna leigazolni a játékost.

A Sevilla sikereiben nagy része volt a kolumbiai csatárnak, az elmúlt bajnoki idényben 20 gólt lőtt, amivel ötödik lett a La Liga góllövőlistáján.

A szorzó a Sevilla bajnoki győzelmére 40/1, arra, hogy a Barcelona nyeri a spanyol bajnokságot, 8/11.

Forrás: Unibet

Sportfogadás - Unibet

Related Articles

Leave a Reply