A Milan új mestere Mihajlovics

2015. June 17. Wednesday in Hírek, Olasz Serie A

Sinisa Mihajlovic
Kedden délelőtt a Milan hivatalosan is menesztette Filippo Inzaghit, aztán délután kinevezte Szinisa Mihajlovicsot a helyére.

A korábbi híreknek megfelelően a Milan megvált vezetőedzőjétől. Filippo Inzaghit tavaly került a felnőtt csapat élére, előtte az utánpótláscsapatot irányította. Az egész szezonban kritizálták a szakembert, ám idáig a klub kitartott mellette.

A Milan csak 10. lett a bajnokságban és nem szerzett európai kupaindulási lehetőséget, ezért az egyesület már korábban bejelentette, hogy Inzaghi nem marad a helyén. Előbb Carlo Ancelotti neve merült fel, de a Realtól távozó szakember egy évet kihagy egészségügyi megfontolásból.

A szezon végeztével a Sampdoriától távozó Mihajlovics volt az egyik főjelölt, végül a szerb szakemberrel a Milan, bejelentése szerint, kétéves szerződést kötött és már hivatalosan be is mutatták.

Mihajlovics az Internél fejezte be játékos pályafutását, majd szintén ott kezdte meg edzői karrierjét, amelynek főbb állomásai a Bologna, a Catania, a Fiorentina, a Sampdoria, valamint a szerb válogatott voltak.

A szorzó a Milan 2015/2016-os bajnoki elsőségének 10/1, míg a Juventus címvédésére 4/7, arra, hogy a Sampdoria nyeri a Serie A következő kiírását, 150/1.

Forrás: Unibet

Related Articles

Leave a Reply