A Manchester United bajnoki címre hajt

2016. July 24. Sunday in Angol Premier Liga, Hírek

Jose Mourinho
A Manchester United nagy tervekkel vág neki az új idénynek, a játékosok szerint José Mourinho vezetésével ismét a bajnoki címért harcol majd az együttes.

Alex Ferguson visszavonulása óta a Manchester United már nem a régi, az elmúlt három évben kétszer is lemaradt a Bajnokok Ligájáról, a legrangosabb sorozat idén is a vörös ördögök nélkül kezdődik meg. A klub vezetése mindent megtesz annak érdekében, hogy a csapat újra visszatérjen a sikerek útjára, megszerezte José Mourinhót vezetőedzőnek, valamint Zlatan Ibrahimovic és Henrih Mhitarjan személyében két olyan labdarúgót igazolt, akik nagy erősségei lehetnek az együttesnek.

Az idényrajtig újabb erősítések érkezhetnek, továbbra is szó van Paul Pogba megszerzéséről, érte azonban 100 millió euró körüli összeget kér a Juventus. David de Gea, a csapat spanyol válogatott kapusa szerint a jelenlegi kerettel is sokkal jobb lesz a United, mint az előző években, és idén ismét a bajnoki címért harcol majd a gárda.

“Természetesen bajnoki címért harcolunk majd. Topjátékosokat, igazán jó labdarúgókat igazoltunk, úgy érzem, egy új ére kezdődött a klub életében. Ismét nagyon erős a klub, Mourinho egy igazi nyerő karakter, a világ egyik legjobb menedzsere, mi pedig máris érezzük ezt” – jelentette ki De Gea, aki azt is elárulta: a portugál szakember sokat viccelődik a játékosokkal, de közben megköveteli a kemény munkát, a csapat máris vezérnek tekinti.

A United hétfőn délután a városi rivális Manchester Cityvel játszik felkészülési mérkőzést Pekingben. Győzelmére a szorzó 2.75, a döntetlenre 3.40, a City diadalára 2.45.

A United pénteken Sanghajban lépett pályára felkészülési mérkőzésen, akkor 4-1-es vereséget szenvedett a Borussia Dortmundtól.

Forrás: Unibet

Sportfogadás - Unibet

Related Articles

Leave a Reply