A Leicester öltözője fantasztikus

2016. March 1. Tuesday in Angol Premier Liga, Hírek

Leonardo Ulloa
Hatalmas szerencsével, Leonardo Ulloa utolsó percben szerzett góljával győzött 1-0-ra a Leicester City labdarúgócsapata a Norwich City ellen az angol bajnokság 27. fordulójában, így kétpontos előnnyel továbbra is vezeti a tabellát.

Az együttesnek nincs pihenésre ideje, kedden ugyanis újabb hétközi forduló vár rá, az ellenfél ezúttal ismét hazai pályán a West Bromwich Albion lesz. A birminghamiek egy öt mérkőzésből álló nyeretlenségi széria után lendületbe jöttek a Premier League-ben, hiszen az Everton idegenbeli legyőzése (1-0) után szombaton otthon nyertek 3-2-re a Crystal Palace ellen.

A hazaiak győzelmére a szorzó 1.66, a döntetlenre 3.80, míg a West Bromwich idegenbeli sikerére 6.00.

A statisztika sok érdekességgel szolgál: a felek legutóbbi nyolc egymás elleni mérkőzése közül hétszer is vendéggyőzelem született. Az egyetlen kivételt a 2010. április 2-i összecsapás jelenti, akkor a West Bromwich 3-0-ra győzött otthon. A birminghamiek a legutóbbi hat leicesteri kirándulásuk során nem kaptak ki.

Ugyanakkor a listavezető a legutóbbi 16 PL-mérkőzése közül csupán egy vereséget szenvedett, és 463 perce érintetlen a hálója a King Power Stadionban.

Claudio Ranieri menedzser szerint a győzelem felszabadítóan hatott játékosaira, és reméli, hogy kedden már nem kell ilyen szoros csatát vívni.

“Mindenki boldog, mert a csapat jól játszik, és a bajnokság élén áll. Az is természetes vágy, hogy mindenki szeretne pályára lépni, de egységesek vagyunk, így szurkolnak annak, aki lehetőséget kap. Én mindenkiben hiszek, sokszor mondtam már, fantasztikus öltözőnk van” – nyilatkozta.

A hazaiaknál Matthew James sérült, az Albionban James Morrison és Callum McManaman mellett Chris Brunt is kidőlt, a balhátvédet térdsérülés miatt már a Palace elleni első félidőben le kellett cserélni.

Forrás: Unibet

Sportfogadás - Unibet

Related Articles

Leave a Reply