A Juventus számára most kezdődik a szezon

2015. September 8. Tuesday in Hírek, Olasz Serie A

Alvaro Morata
A rosszul rajtoló torinóiak edzője szerint nem szabad foglalkozni az eddigi eredményekkel, Allegri csapata szombaton a Chievo ellen javíthat.

A Juventus pazar idényt produkált, mely végén megnyerte az olasz bajnokságot, az Olasz Kupát és bejutott a Bajnokok Ligája döntőjébe. Azonban a nyáron nagy változáson ment át a keret, alapemberek mentek el, és ennek látszik is a hatása.

A Juventus ugyan megnyerte az olasz Szuperkupát a Lazio ellen, ám a bajnokságban nagyon gyenge rajtot vett. A zebrák legutóbb négy éve szenvedtek egymás után két vereséget az olasz pontvadászatban, de rögtön a bajnokság elején még soha nem kaptak ki kétszer.

Az EB selejtezők miatti szünet jól is jött a torinóiaknak, akik mestere szerint az idény csak most kezdődik.

“Jelenleg még egy átalakítás alatt lévő csapat vagyunk. Nem tudjuk még, hogy merre tartunk, vagy hogy a fejlődésünk milyen ütemű. A mi szezonunk még csak most kezdődik” – nyilatkozta Allegri.

“A keret egészen kiváló, de tíz új játékossal nem könnyű, természetes, hogy ehhez idő kell” – mondta a szakvezető.

Allegri csapata szombaton a Chievo ellen lép pályára, a szakember elárulta, hogy Claudio Marchisio várhatóan bevethető lesz, ahogy, Mario Lemina és Hernanes is, de Sami Khedirára nem számíthat a Juventus.

A Chievo győzelmének a szorzója 8.00, a döntetlenre 4.50, a Juventus sikerére 1.40. A veronaiak a torinóiakkal ellentétben szinte tökéletes rajtot vettek, két győzelemmel és 7-1-es gólkülönbséggel állnak a Serie A élén.

Forrás: Unibet

Sportfogadás - Unibet

Related Articles

Leave a Reply