A Juventus az arany kapujában

2016. April 24. Sunday in Hírek, Olasz Serie A

Paulo Dybala
Vasárnap este a Juventus a Fiorentina otthonában lép pályára, Massimiliano Allegri, a vendégek vezetőedzője nem számít könnyű találkozóra.

Kilenc pont a címvédő előnye a bajnokságban az őt üldöző Napolival szemben. Már csak néhány forduló van hátra, így a Juventus ha a következő kér fordulóban gyűjt négy pontot, függetlenül a Napoli eredményeitől, biztosan megnyeri a scudettót. Ehhez azonban az első lépést a Fiorentina otthonában kell megtennie. Allegri tart az összecsapástól, szerinte a firenzeiek már nagyon várják a Juventus elleni találkozót.

“Fontos, hogy egy jó eredményt érjünk el a Fiorentina vendégeként” – mondta a torinóiak vezetőedzője. “Várják már a meccset, mi pedig nehéz estére számítunk. Nagy tempójú mérkőzés lesz, és ellenfelünk nem kevés gólt szerez az első félórában. A célunk azonban az, hogy három ponttal térjünk haza.”

Allegri biztosan nem küldi pályára Giorgio Chiellinit, de Paulo Dybala és Sami Khedira visszatérhet a kezdőbe.

“Paulo feltöltődött, amíg a sérüléséből lábadozott” – folytatta a szakember. “Azt még nem döntöttem el, hogy Sami a kezdőben kap-e helyet, és ha igen, hol. Giorgio jól érzi magát, de a Fiorentina ellen pihenni fog.”

A Juventus az elmúlt 24 fordulóban nem kapott ki, döntetlent is csak egyetlen alkalommal játszott. Köszönhetően a fantasztikus szériának, valószínűleg idén is bajnok lesz, és lélekben már az Olasz Kupa döntőjére készülhet. A Fiorentina ötödik a tabellán, az elmúlt nyolc fordulóban csak egyszer nyert, így még nem dőlhet hátra, még nem biztos helye az Európa Liga következő kiírásában.

A Fiorentina sikerére a szorzó 3.75, míg a döntetlenre 3.25, a vendég Juventus győzelmére pedig 2.10.

Forrás: Unibet

Related Articles

Leave a Reply