A Hertha a sereghajtó ellen javíthat

2016. April 8. Friday in Hírek, Német Bundesliga

Fabian Lustenberger
Továbbra is a harmadik helyen áll a Hertha BSC a német élvonalban, de mégis ki kell engesztelnie szurkolóit.

A Bundesliga eddigi legnagyobb meglepetése a Dárdai Pál vezette Hertha szereplése, a tavaly ilyenkor kiesési gondokkal küzdő berlini alakulat a harmadik helyen áll a tabellán, és jó esélye van a BL-szereplés kiharcolására. A csapat múlt héten az egyik riválissal, a negyedik helyezett Mönchengladbachhal meccselt, és 5-0-ra kikapott, így 3 pontra csökkent előnye ellenfele előtt.

A vereség nem okozott pánikot a klubnál, Dárdai Pál szerint továbbra is minden ok megvan az optimizmusra, csapatára nem lesz negatív hatással a nagy zakó.

“A fiúk ambiciózusak és céltudatosak. Mindannyian szeretnék feledtetni a vereséget” – jelentette ki a magyar szakember, majd hozzátette: az elmúlt napokban virágokat ültetett, trágyázott, és gyepet szellőztetett a kertjében, ami tökéletes volt arra, hogy kikapcsoljon és arra is, hogy gondolkodjon a következő feladatokon.

Pénteken a már biztos kiesőnek tekinthető Hannover látogat a Herthához, soraiban azzal a Szalai Ádámmal, aki a magyar válogatottban alapember volt Dárdainál. A Hertha győzelmére a szorzó 1.50, a döntetlenre 4.20, az idei 11 bajnokijából 10-et elveszítő, és Thomas Schaaf vezetőedzőt múlt héten menesztő Hannover diadalára 7.00.

Forrás: Unibet

Related Articles

Leave a Reply