A Fiorentina nem áll le védekezni

2015. April 8. Wednesday in Hírek, Olasz Serie A

Vincenzo Montella
Vincenzo Montella szerint a Fiorentina nem dől hátra előnye tudatában az Olasz Kupa elődöntőjének visszavágóján a Juventus ellen, Torinóban 2-1-re tudott nyerni firenzei alakulat.

 

A Fiorentina magabiztosan várhatja a Juventus elleni kupavisszavágót, tekintve, hogy idegenben nagyon simán nyerni tudott. Az első találkozón Mohamed Szalah szállította a meglepetést Torinóban, a bajnoki címvédő és listavezető csak Fernando Llorente révén tudott szépíteni.

Ezzel a firenzei alakulat nagy előnyre tett szert az első meccsen, emellett ráadásul a Fiorentina remek formában is van. Montella alakulata elmúlt öt meccsén nem kapott ki, a hétvégén pedig fontos győzelemmel hangolt a kupavisszavágóra, 2-0-ra verte a Sampdoriát.

A nagy előny ellenére a szakember szerint nem fogja ellazsálni a visszavágót a Fiorentina, és nem fog csak a védekezésre koncentrálni, sőt, ehelyett hazai pályán mielőbb szeretné eldönteni a továbbjutás kérdését.

“Nem fogunk számolgatni, meg kalkulálni, az kontra produktívvá válhat. Van egy halvány előnyünk, de ettől függetlenül ez egy nyílt meccs lesz, ráadásul egy nagyon kemény” – mondta Montella. “A Juventus egy erős csapat, komoly mentális tartással, tiszta fejjel, intelligensen kell játszanunk ellenük” – jelentette ki Montella.

A Juventus sem panaszkodhat formája miatt, elmúlt öt meccsét kivétel nélkül megnyerte Massimiliano Allegri alakulata. A hétvégén a Juventus az Empolit győzte le 2-0-ra.

A Fiorentina keddi sikerének az oddsa 3.40, a döntetlenre 3.40, a Juventus győzelmére 2.15 a szorzó.

Forrás: Unibet

Related Articles

Leave a Reply