A csoportelsőségért játszik a Chelsea

2013. December 11. Wednesday in Hírek, UEFA Bajnokok Ligája

A továbbjutást már kiharcolta, a csoportelsőségért azonban még harcolnia kell a Chelsea labdarúgócsapatának a Bajnokok Ligája E csoportjában. Öt forduló után az angol csapat kilenc pontnál jár, a Baselnek nyolc, a Schalkének hét, míg a Steauának három egysége van.
Eden Hazard

A továbbjutás már biztos, a csoportelsőség még nem.

Az már biztos, hogy a román együttes kiesett, míg a másik továbbjutó helyért a svájciak és a németek csapnak össze, a Chelsea viszont saját kezébe veheti sorsát a Steaua ellen. Amennyiben nyer, úgy biztosan csoportelső, és ez kicsit megnyugtatná José Mourinhót is, aki az elmúlt hetek teljesítményét elég kritikusan értékelte.

A Chelsea szerdai győzelmére 1.20 az odds, a döntetlenre 7.50, míg a Steaua sikerére 17.00 szorzóval lehet fogadni.

Ami biztos, hogy a hazaiaknál visszatér a kezdőcsapatba Ashley Cole, a balhátvéd a november 2-i, Newcastle elleni vereség óta nem lépett pályára bordasérülés miatt.

“Természetesen meg akarjuk tartani, mert értékes játékos. Attól, hogy valaki nem lép pályára minden mérkőzésen és nem ő az adott poszt első számú várományosa, az nem jelenti azt, hogy nincs rá szükség. Biztos vagyok benne, hogy szerdán megmutatja, hogy minden rendben van vele” – nyilatkozta róla Mourinho.

A szakember azt is elmondta, nem gondolkodik BL-győzelemben, mert idén a Chelsea esélyei sokkal rosszabbak a többi riválisáénál. De véleményét át fogja értékelni, ha az együttes eljut a legjobb nyolc közé. “Azt szoktam mondani, hogy a negyeddöntős csapatok közül már bárki megnyerheti a sorozatot” – tette hozzá.

Ismét egészséges a védő David Luiz, illetve a középpályás Oscar, mindketten térdproblémák után jelentkeztek játékra, Samuel Eto’o leül a kispadra, így Marco van Ginkel és Andre Schürrle hiányzik csak.

A vendégeknél Alexandru Bourceanu egymérkőzéses eltiltását tölti, míg Lucian Filip lábtörés miatt nem játszhat.

Forrás: Unibet

Sportfogadás - Unibet

Related Articles

Leave a Reply