A Chelsea tökéletesen hangolt

2016. February 15. Monday in Hírek, UEFA Bajnokok Ligája

Gary Cahill
A Chelsea védője, Gary Cahill szerint csapata jól hangolt a PSG elleni BL-nyolcaddöntőre, miután a hétvégi bajnoki találkozón 5-1-re kiütötte a Newcastle Unitedot.

Igaz, idén a Newcastle a kiesés ellen harcol, keretét így is nagyszerű játékosok alkotják, így a gárdát sosem szabad leírni. Ez is mutatja, milyen remek hétvégét fogott ki Guus Hiddink legénysége, amely december 14-én szenvedett utoljára vereséget. Az együttes a Premier League-tabellán még így is csak a 12. helyen áll, így jövőre valószínűleg le fog maradni a BL-ről – hacsak idén meg nem nyeri a kiírást.

A Chelsea-re nem csak a BL-ben vár nehéz feladat, hiszen néhány nappal később az FA-kupában a Manchester City ellen kellene kiharcolni a továbbjutást, ráadásul idegenben. Cahill, aki Kurt Zouma súlyos térdsérülése miatt ismét visszakerült a kedőbe, bizakodva várja a jövő hetet.

“Olyan messzire szeretnénk jutni a két kupasorozatban, amennyire csak lehet” – mondta az angol válogatott a Sky Sports csatorna munkatársának. “Nem túlzok, ha kijelentem, a szezon eddigi két legfontosabb összecsapása vár ránk a jövő héten. Magabiztosan állunk a feladat előtt, de tudjuk, nem lesz könnyű dolgunk. Örülök, hogy ismét játszhatok, de a legfontosabb, hogy a csapat nyert, ráadásul nem is akárhogy.”

A Chelsea José Mourinho menesztése óta, ha lassan is, de kezdi tavalyi önmagát idézni. A csapatál ugyan még nem mondtak le arról, hogy az első négyben zárjanak, erre fordulóról fordulóra egyre kevesebb az esély. A PSG-nél ellenben már lassan lazítani is lehet akár, hiszen az együttes utcahosszal vezeti a Ligue 1 tabelláját, így nagyobb figyelmet lehet szentelni a BL-re.

A Paris Saint-Germain győzelmére a szorzó 1.70, míg a döntetlenre 3.80, a vendég Chelsea sikerére pedig 5.75.

Forrás: Unibet

Related Articles

Leave a Reply