A Chelsea-ben folytatja Falcao

2015. July 4. Saturday in Angol Premier Liga, Hírek

Radamel Falcao
Egyéves manchesteri kölcsönszereplése után Radamel Falcao Londonba igazolt, a Monaco játékosa a Chelsea-ben is kölcsönben fog szerepelni.

Falcao tavaly év elején sérült meg, térdsérülése miatt a világbajnokságról is kénytelen volt lemaradni. Aztán kölcsönbe a Manchester Unitedbe került, de őszig sérülése miatt nem volt képes jó teljesítményre.

A kolumbiai csatár 26 bajnokin játszott az angol bajnokság elmúlt idényében, de csak 14-szer volt kezdő, gólt csak négyet szerzett. Falcaóra nem tartott igényt Louis van Gaal, és a játékos is váltani akart, a Chelsea pedig megegyezett a Monacóval. A londoniak kölcsönbe szerezték meg Falcaót, akiért cserébe Mario Pasalic játékjogát adták át.

“Boldog vagyok, hogy a Chelsea-hez csatlakozhatok és már alig várom, hogy kezdődjön a felkészülés. Segíteni szeretném a csapatot a bajnoki cím megvédésében és sikeres európai szereplésben” – nyilatkozta Falcao.

Radamel Falcao a River Plate után a Portóban és az Atletico Madridban is remekelt, az Atléticóban 67 bajnokin 52 gólt szerzett.

A szorzó arra, hogy a Chelsea megvédi angol bajnoki címét, 6/4, míg a londoniak Bajnokok Ligája diadalára 8/1, arra, hogy a Barcelona nyeri meg a legrangosabb európai kupasorozat következő kiírását, 10/3.

Forrás: Unibet

Sportfogadás - Unibet

Related Articles

Leave a Reply