A BL-ben feledtetne a Juventus

2015. September 15. Tuesday in Hírek, UEFA Bajnokok Ligája

Paulo Dybala
Az olasz bajnok továbbra is nagyon gyenge formát mutat a Serie A-ban, de a torinóiak hisznek abban, hogy a Bajnokok Ligájában sikerül jobban rajtolni.

A nyári átalakulás után gyengén kezdett a Juventus az általa évek óta uralt olasz pontvadászatban, a címvédő két vereséggel indított, korábban sosem nyitotta ilyen gyengén a szezont. A hétvégén sem sikerült kiköszörülni a csorbából, a Chievo ellen hazai pályán egy pontot szerzett Massimiliano Allegri alakulata. Semmiképpen sem lehet elégedett a torinói alakulat, amely ráadásul mostantól két fronton kénytelen küzdeni, kedden kezdődik a Bajnokok Ligája csoportköre.

A tavalyi kiírás döntőse idén rangadóval kezd a legrangosabb kupasorozatban, ugyanis az első ellenfél a csoportban a Manchester City lesz. A mérkőzés előtt a Juventus csatára, Paulo Dybala abban reménykedik, hogy a nemzetközi porondon sikerül javítani.

“Az első Bajnokok Ligája-mérkőzés nagyon hasznos lehet a számunkra, ha sikerül egy jó meccset játszanunk Manchesterben, akkor talán feledtethetjük a bajnoki kudarcokat” – nyilatkozta Dybala, aki abban nem biztos, hogy neki jut szerep az első BL-találkozón.

“Csak úgy lehet túlélni egy ilyen időszakot, ha keményen dolgozunk. A szurkolók nem szoktak hozzá ehhez, de ha sikerül megfordítani a helyzetet, akkor még nyerhetünk is belőle” – véli a csatár.

A Juventusszal ellentétben a Manchester City remekel hazája bajnokságában, az elmúlt idény ezüstérmese öt forduló után százszázalékos.

A Manchester City sikerének a szorzója 1.75, a döntetlenre 3.70, a Juventus keddi győzelmére 5.50 az odds.

Forrás: Unibet

Related Articles

Leave a Reply