A Bayern München ellen visszatérhet Chiellini

2016. February 19. Friday in Hírek, UEFA Bajnokok Ligája

Giorgio Chiellini
A Juventus csapatából többen is sérültek, a sok hiányzó mellett azonban várható visszatérő is, Giorgio Chiellini talán már a Bayern München ellen pályára léphet.

A torinóiak a hétvégén fontos meccset nyertek meg a bajnokságban, a Napoli elleni sikerrel Massimiliano Allegri együttese a tabella élére állt. A címvédő a bajnokságot pocsékul kezdte, de lassan visszaszerezte tavalyi formáját, és még mindig eséllyel küzd három fronton. A bajnokság mellett a Juventus bejutott az Olasz Kupa fináléjába, míg a Bajnokok Ligájában a nyolcaddöntő résztvevője.

A legjobb 16 között a tavalyi döntősre azonban kemény feladat vár, a Bayern München állja útját az olasz bajnoknak. A mérkőzés előtt nagyon sok a sérült a torinóiaknál, Mario Mandzukic, Kwadwo Asamoah, valamint Martin Caceres szinte biztosan kihagyja a bajorok elleni ütközet első összecsapását, de Giorgio Chiellini játéka is kérdéses még.

Chiellini két hete sérült meg, akkor 20 nap kihagyást jósoltak neki, vagyis van esély rá, hogy pályára lépjen a BL-ben. Ugyanakkor a Juventus nem akarja elkövetni a hibát, amit Mandzukic esetében, a támadó ugyanis idő előtt tért vissza, ezért újra megsérült. Alex Sandro kapcsán azonban jó híreket kaptak a zebrák hívei, a korábban komolyabbnak hitt sérülés nem komoly, így az újra edzésbe állt Leonardo Bonuccihoz hasonlóan talán vállalni tudja a játékot.

A Bayern elleni BL-meccset megelőzően azonban pénteken még egy bajnoki is vár a Juventusra, amely a Bologna vendége lesz: a hazai győzelemre a szorzó 7.50, a döntetlenre 3.60, a vendégek sikerére 1.57.

Forrás: Unibet

Sportfogadás - Unibet

Related Articles

Leave a Reply