17 éves horvátot vehet a Manchester United

2014. January 3. Friday in Angol Premier Liga, Hírek

A januári átigazolási szezon első napjaiban a Manchester United labdarúgócsapata a kölcsönjátékosok frontján próbált rendet tenni.
David Moyes

A United visszarendelte pár kölcsönjátékosát a napokban.

A klub visszarendelte hat játékosát, Jesse Lingardot (Birmingham), Will Keane-t (Wigan), Davide Petruccit (Royal Antwerp), Federico Machedát (Doncaster), Tyler Blackettet (Blackpool) és Ben Amost (Carlisle), de nem kizárt, hogy ők hamarosan ismét másik klubnál folytathatják pályafutásukat.

Lingardra például továbbra is igényt tartana a Birmingham, épen ezért Lee Clark vezetőedző újabb tárgyalásokat kezdeményez a manchesteriekkel.

“Korábban már mondtam, hogy én nagyon szeretem ezt a srácot, és nagyon boldog lennék, ha a szezon végéig nálunk maradhatna” – nyilatkozta. “Sőt, mindannyian ezt akarjuk. Ez olyasmi, amit meg kell beszélnünk a Manchester United vezetőivel, és remélhetőleg fogékonyak lesznek az ötletre.”

A klub Michael Keane és Ryan Tunnicliffe kölcsönadását már meghosszabbította, előbbi minimum január végéig a Derby Countynál marad, utóbbit az Ipswich marasztalta, ugyanis színeiben már 23 mérkőzést vívott meg a szezon során. A csütörtöki megállapodás szerint Mick McCarthy vezetőedző számíthat rá a szombati, Preston elleni FA-kupa-mérkőzésen is.

Négy kölcsönjátékos szerződése még nem is járt le, így Bebe marad a Pacos de Ferreira alkalmazásában, de Angelo Henriquez (Real Zaragoza), Marnick Vermijl (NEC Nijmegen) és Nick Powell (Wigan) is csak a nyáron költözik vissza anyaklubjához.

A Manchester United legközelebb vasárnap lép pályára az FA-kupában, az ellenfél a Swansea lesz. A United győzelmére 1.44 az odds, a döntetlenre 4.75, míg a vendég Swansea sikerére 8.00 szorzóval lehet fogadni.

Lehet viszont egy igazi nagy fogása is a Manchester Unitednek: angol sajtóértesülések szerint ugyanis a klub – megelőzve a Chelsea és a Barcelona vezetőit – szerződtetheti a csodagyereknek tartott 17 éves horvát Robert Muricot.

A nyári U17-es világbajnokságon remekül futballozó támadó értékét hatmillió fontra becsülik, de mivel összerúgta a port a Dinamo Zagrebbel, még profi szerződést sem írt alá, így a manchesteriek 300 ezer fontért szerezhetik meg.

Forrás: Unibet

Sportfogadás - Unibet

Related Articles

Leave a Reply