by

Huntelaar közel a visszatéréshez

2014. January 8. Wednesday in Hírek, Német Bundesliga

Klaas-Jan Huntelaar heteken belül visszatérhet a Schalkéba, ám a német gárda vezetőedzője szerint eleinte nem szabad sokat várni a holland támadótól.
Klaas Jan Huntelaar

Huntelaar januárban már ott lehet a pályán a Schalkéban.

Huntelaar nagy reményekkel vágott neki az idénynek, és klubcsapata is nagyon számított a játékára. A válogatott támadó azonban már a szezon elején súlyos sérülést szenvedett a Wolfsburg elleni, 3-0-ra elvesztett találkozón, Huntelaar térdét műteni is kellett. A Szalai Ádámot is foglalkoztató klub reményei szerint a holland akár már januárban ismét pályára léphet.

“Remek ütemben zajlik a rehabilitációja, nem is olyan sokára ismét a segítségünkre lehet. Nagyon sok időt kellett kihagynia, ezért nem várható, hogy rögtön a csúcsformáját tudja majd hozni. Én egy pillanatig sem kételkedem a képességeit illetően, ő egy igazi világklasszis” – mondta Huntelaarról Jens Keller, a gelsenkircheniek vezetőedzője.

A szakember azt is elárulta, hogy Huntelaar visszatérése Szalainak is jól jön, a magyar támadó a szezon kezdete óta szerda-szombat ritmusban kénytelen játszani.

“Szalai egy kiváló játékos, de nem volt tapasztalata arról, milyen hetente két éles meccset lejátszani, a Mainz-ban erre nem volt szükség. Most viszont gyakorlatilag a csapat teljes szezonjában ő játszott, három naponta kellett teljesítenie, pihenő nélkül” – tette hozzá a vezetőedző.

A Schalke a Hamburg otthonában folytatja a Bundesliga küzdelmeit január 25-én: a hazai győzelem oddsa 2.70, a döntetlenre 3.60, a vendégek sikerére 2.40 a szorzó. A két csapat nyár végi összecsapásán 3-3-as döntetlen született, Huntelaar két, Szalai egy gólt szerzett.

Forrás: Unibet

Sportfogadás - Unibet

Related Articles

Leave a Reply