by

Totti visszatérhet, El Shaarawy ismét kidőlt

2013. December 15. Sunday in Hírek, Olasz Serie A

A Roma csapatkapitánya kezdőcsapat tagja lehet a Milan elleni rangadón, a milánóiak fiatal támadója újra megsérült, idén már nem játszhat.

 

Francesco Totti

Totti újra bevetésre kész.

A Roma a remek szezonkezdet után az elmúlt hetekben kicsit megtorpant, ám az elmúlt fordulóban négy döntetlen után ismét győzni tudott. Rudi Garcia együttese ráadásul fontos meccsen szerezte meg a három pontot, a dobogóért küzdő Fiorentinát győzte le 2-1-re.

A következő ellenfél hétfőn a Milan lesz, a mérkőzésen várhatóan ismét a kezdőcsapat tagja lehet Francesco Totti. A rómaiak csapatkapitánya hosszú kihagyást követően az elmúlt fordulóban már leülhetett a kispadra, de még nem kockáztatták meg visszatérését, erre hétfőn kerülhet sor.

“Totti visszatér, és nekünk még jobban kell majd koncentrálnunk. Minden percben oda kell figyelnünk, nem lankadhat a figyelmünk, mert az könnyen megbosszulhatja magát” – jelentette ki Daniele Bonera, a Milan hátvédje.

A milánóiak pocsékul indultak a bajnokságban, az első 11 fordulóban 5 alkalommal kaptak ki, ám az elmúlt négy körben megúszták vereség nélkül. Massimiliano Allegri csapata jelenleg kilencedik a tabellán, míg a Roma a második helyen várja a két csapat hétfői összecsapását.

A Romából biztosan hiányozni fog a sérült Marco Borriello és az eltiltott Miralem Pjanic, míg a Milan sérültlistája Stephan El Shaarawyval bővült, aki az Ajax elleni találkozón több mint három hónap után ismét kezdőcsapat tagja lehetett, ám a hollandok ellen újra kidőlt a sorból, idén már biztosan nem játszhat.

Forrás: Unibet

Related Articles

Leave a Reply