by

Llorente még mindig csak 60 százalékos

2013. November 8. Friday in Elemzés, Előzetes, Hírek, Olasz Serie A

Fernando Llorente egyre több lehetőséget kap a bizonyításra, és komoly formajavulást ígér a torinói szurkolóknak.
Antonio Conte

Antonio Conte egyre többször számít a spanyol csatárra.

Llorente Olaszországba igazolása már tavaly nyáron biztosra volt vehető, az Athletic Bilbao támadója nem akarta meghosszabbítani idén lejáró szerződését, és a bilbaóiak által keresett kérőket is elutasította. A szezon közben már az is eldőlt, hogy szerződése lejárta után a Juventushoz csatlakozik, a torinóiak így idén nyáron átigazolási díj nélkül szerezhették meg.

A spanyol válogatott támadó azonban a nyáron formán kívül teljesített, ezért Antonio Conte a szezon elején kevesebb lehetőséget adott neki. A Juventus vezetőedzője az utóbbi időben egyre többször számít a csatár játékára, aki pályára lépett kedden a Real Madrid elleni BL-csoportmeccsen is, sőt góllal segítette pontszerzéshez csapatát.

Llorente 11 meccsen szerepelt eddig ebben a szezonban, a Real elleni pedig a harmadik találata volt. Elmondása szerint még mindig messze van legjobbjától, de ígéri, hogy nem sokára ismét eléri csúcsformáját.

“Ezek a gólok önbizalmat adhatnak, annak ellenére, hogy tudom, még messze van a csúcsformám. Két évvel ezelőtt ennél sokkal többre voltam képes, mondhatnám, hogy most 60 százalékos állapotban vagyok ahhoz képest. Meccsről meccsre egyre jobban megy a játék, és remélem, hogy ez a fejlődés nem torpan meg” – mondta saját teljesítményéről Llorente.

A harmadik helyezett Juventus vasárnap az azonos pontszámmal álló, de jobb gólkülönbsége miatt második Napolit látja vendégül a Serie A-ban: a torinóiak sikerének az oddsa 1.72, a döntetlenre 3.60, a nápolyiak győzelmére 4.75 a szorzó.

Forrás: Unibet

Sportfogadás - Unibet

Related Articles

Leave a Reply