by

A Bayern végső sikerről álmodik

2016. April 4. Monday in Hírek, UEFA Bajnokok Ligája

Franck Ribery
A Bayern München menedzsere, Pep Guardiola nem mondott le arról, hogy a német együttessel is megnyerje a legrangosabb európai klubsorozatot, a Bajnokok Ligáját.

A spanyol szakember a Barcelonát két ízben is a végső győzelemig tudta vezetni, ez azonban a Bayern edzőjeként még nem jött össze a számára. Ha idén nem sikerül megnyerniük a kupát, akkor Guardiolának be kell érnie a bajnoki és Német Kupa-elsőségekkel, hiszen az idény végén távozik az angol Manchester Cityhez.

Azonban játékosai, Franck Ribéry és társai is örülnének a győzelemnek, főleg azok után, hogy két nagyszerű mérkőzésen, óriási izgalmakat követően kiejtettek a tavalyi ezüstérmes Juventust.

“Egyértelmű, hogy Pep szeretné megnyerni a BL-t velünk is” – fogalmazott a rutinos francia az Omnisportnak adott nyilatkozatában. “A Bundesligát és a DFB-Pokalt sikerült megszerezni, de a BL még nem jött össze. Ez az ő és a mi álmunk is. Érdekes a labdarúgás, de ha megnyernénk, egy komoly trófeával távozhatna Manchesterbe. Soha nem volt még annyira motivált, mint most.”

Ribéry az interjúban hozzátette, egy évvel korábban ugyan nem játszhatott a Barcelona elleni elődöntőben sérülés maitt, idén viszont frissebben érzi magát, és úgy véli, Douglas Costa és Kingsley Coman érkezésével erősödtek is.

A Bayern kedden már a negyeddöntőben lesz érdekelt, ellenfele a Benfica a legjobb nyolc között. Az első mérkőzést Münchenben rendezik, a visszavágóra pedig egy héttel később kerül sor Portugáliában. Guardiola együttese a Juventus ellen mindent kiadott magából, de a Benficát sem veheti félvállról, hiszen a “sasok” azt az orosz Zenitet búcsúztatták kettős győzelemmel, amely a csoportkörben öt győzelmet is aratott.

A Bayern München győzelmére a szorzó 1.16, míg a döntetlenre 7.00, a vendég Benfica sikerére pedig 15.00.

Forrás: Unibet

Sportfogadás - Unibet

Related Articles

Leave a Reply