by

Kell a bajnoki cím a Fiorentina vezetőedzőjének

2016. February 29. Monday in Hírek, Olasz Serie A

Paulo Sousa
A Fiorentina vezetőedzője, Paulo Sousa az idény végén szeretne bajnoki címet ünnepelni, ezért reméli, hogy hétfő este sikerül legyőzni a bajnokságban 2. Napolit.

Remekül teljesített eddig idén a Fiorentina, viszont a hétvégén kikerült az első háromból, miután az AS Roma megszerezte sorozatbeli hatodik győzelmét is. A firenzeiek azonban nem adják fel a harcot, hiszen még bőven van esélyük arra, hogy akár a címvédő, jelenleg éllovas Juventust is megelőzzék – az már más kérdés, hogy ez piszok nehéz feladat lesz.

Sousa azonban pozitív, ahogy a játékosai is, éppen ezért a Napoli ellen szeretnék mind a három pontot bezsebelni.

“A nyomásnak pozitívan kell hatnia ránk” – nyilatkozta a Videoton korábbi trénere a mérkőzést megelőző sajtótájékoztatón. “A tabella elején lévő együtteseknek küldetésük van, és mi is szeretnénk megragadni a lehetőséget. Sosem beszéltük azt a játékosokkal, hogy megelégszünk a harmadik hellyel, mert most még közelebb kerülhetünk a második helyezetthez, amennyiben nyerünk. Továbbra is jól akarunk teljesíteni, harcolni akarunk azokkal a csapatokkal, melyek szintén a scudettóért küzdenek.”

A Napoli és a Fiorentina között mindössze öt pont a különbség az előbbi javára. A két csapat ősszel egy háromgólos meccset játszott egymással, melyből a hazai pályán játszó nápolyiak jöttek ki jobban. A legutóbbi négy meccset egyaránt a Napoli nyerte meg, míg a “violák” otthon hat évvel ezelőtt győzték le utoljára hétfői ellenfelüket.

A Fiorentina győzelmére a szorzó 3.20, míg a döntetlenre 3.30, a vendég Napoli sikerére pedig 2.30.

Forrás: Unibet

Sportfogadás - Unibet

Related Articles

Leave a Reply