by

Nem nyugodhat meg Mancini

2016. February 22. Monday in Hírek, Olasz Serie A

Marcelo Brozovic
Az Inter szombaton győzött ugyan a Sampdoria ellen, ám Roberto Mancini szerint ez még nem jelenti, hogy csapata kilábalt a krízis helyzetből.

A milánóiak és a genovaiak is pocsék formában várták a Serie A 26. fordulójának szombat esti összecsapását, amelyet az Inter nyert 3-1-re hazai pályán. A kék-feketék a megszerzett három ponttal egy pontra megközelítették a harmadik helyezettet, ám Roberto Mancini szerint a győzelemmel még nem lélegezhet fel együttese.

A vezetőedző állása az elmúlt hetekben került veszélybe, az Inter mélyrepülése kapcsán a lapok egyre többet cikkeztek arról, hogy ha nem ér el Bajnokok Ligája-indulást érő helyet a csapat, a vezetőedzőt a szezon végén menesztik. A szombati meccset a lelátóról figyelte Jose Mourinho, aki korábban BL-győzelemre vezette az olasz együttest.

“Amikor a dolgok nem mennek, akkor minden meccs nehéz. Az ilyen időkben kell valami plusz, hogy nyerni tudj, és most mi megtettük ezt a pluszt. Fontos volt győzni, hogy közelebb kerüljünk a dobogóhoz” – jelentette ki Mancini.

A szakember beszélt Mourinho jelenlétéről is, Mancini szerint a portugál látogatása nem okozott extra nyomást.

“Nincs ezzel baj, természetes, hogy a lelátón volt, BL-t nyert és triplázott az Interrel” – tette hozzá Mancini.

Az Interre az olasz bajnokság következő körében a címvédő Juventus vár idegenben: a torinóiak sikerére a szorzó 1.61, a döntetlenre 3.60, a milánóiak győzelmére 6.00.

A két gárda már kétszer csapott össze egymással a szezon során: a bajnokság őszi szakaszában 0-0 volt a végeredmény, az Olasz Kupából a Juventus 3-0-s hazai sikerrel jutott tovább.

A Juventus a 26. forduló nyitómeccsén gólnélküli döntetlent játszott a Bologna otthonában.

Forrás: Unibet

Sportfogadás - Unibet

Related Articles

Leave a Reply