by

Madridból vonulna vissza Modric

2016. January 19. Tuesday in Hírek, Spanyol Primera Divízió

Luka Modric
Luka Modric, a Real Madrid horvát válogatott játékosa elmondta: ha rajta múlik, már nem vált klubot játékos-pályafutása végéig.

Modric évek óta alapembere a Real Madridnak, az idei szezonban egyetlen bajnoki mérkőzésen nem volt kezdő a királyi gárdában, akkor is csak eltiltás miatt. Nincs tehát oka a váltásra, ezért is volt meglepetés, hogy a sajtóban felvetődött, hogy korábbi edzője, Carlo Ancelotti hívására nyáron elhagyja a spanyol együttest, és a Bayern Münchenhez igazol. A 31 éves játékos cáfolta az értesüléseket, és kijelentette: 2018-ig van szerződése a Realnál, amit szeretne kitölteni, és ha rajta múlik, akkor pályafutása befejezéséig a madridiakat erősíti.

“Láttam az újságokban ezt a hírt, ám ez nem több pletykánál. Az egész csapat remek kapcsolatot ápol Ancelottival, továbbra is gyakran beszélünk, de szó sem volt a Bayernhez szerződésemről. A Real Madridnál képzelem el a jövőmet, a családommal együtt nagyon elégedettek vagyunk az itteni életünkkel. Kevés játékos fejezte be ennél a klubnál a karrierjét, Zidane volt az egyik kivétel. Szeretném, ha én is ezek közé a futballisták közé tartoznék, de nem tudhatjuk, mit hoz a jövő” – jelentette ki Modric.

A horvát középpályás azt is elmondta, hogy meglátása szerint azért maradtak el a várt eredmények ősszel, mert a játékosok nem voltak megfelelő fizikális állapotban. Szerinte a felkészülés során túl sokat kellett utazni, rövidek voltak az edzőtáborok, kevesebb volt az edzés, és ez már a bajnokság elejétől negatívan befolyásolta a csapat teljesítményét.

A madridiak hátránya jelenleg négy pont az éllovas Atletico mögött, tehát a bajnoki cím megszerzése még elérhető, ehhez azonban kiegyensúlyozott játékra lesz szükség. A Sporting elleni 5-1-es hétvégi sikert követően vasárnap a 15. helyen álló, legutóbbi öt bajnokiján csupán két pontot szerző Betis otthonába látogat a Real. A hazai győzelemre a szorzó 12.00, a döntetlenre 6.00, a madridiak sikerére 1.25.

Forrás: Unibet

Sportfogadás - Unibet

Leave a Reply