by

A Palermo Debrecenből erősíthet

2016. January 8. Friday in Hírek, Olasz Serie A

Davide Ballardini
Már jó ideje izgalomban tartja a DVSC labdarúgócsapatának szurkolóit, hogy mi lesz az egyik legtehetségesebb magyar csatárnak tartott Balogh Norbert sorsa.

A 19 éves csatárra már Bernd Storck szövetségi kapitány is felfigyelt és a legutóbbi, NB I-es játékosoknak tartott összetartásra behívta a támadót, akit a hírek szerint több európai nagycsapat is figyel.

A holland sajtóban már felbukkant a neve, mint a PSV Eindhoven egyik kiszemeltje, a német Werder Bremen bejelentkezéséről is lehetett olvasni, a legfrissebb információk szerint azonban a legnagyobb valószínűséggel Olaszországban köt majd ki.

Ugyan Balogh korábban többször kijelentette, hogy pletykákkal nem foglalkozik a mendemondákkal és csak a debreceni játékára szeretne koncentrálni, az mindenképpen jó hír lehet a számára, hogy a Tuttomercatoweb.com szerint egy-két napon belül a Palermo játékosa lesz.

Az olasz élvonalban szereplő együttesre ráfér az erősítés, hiszen 18 forduló után öt győzelemmel, három döntetlennel és tíz vereséggel, 18 ponttal mindössze a 15. helyen áll, és csupán három ponttal előzi meg a már kieső helyen álló újonc Frosinonét.

Ráadásul a szicíliaiak rúgták az egyik legkevesebb gólt az élvonalban, mindössze 18-at, ennél kevesebbet csak az Udinese (17), a Genoa (17), a Carpi (15) és a Verona (12) hozott össze. Baloghnak a támadósorban az egykori olasz válogatott Alberto Gilardinóval (16 meccs, 5 gól), a macedón Aleksandar Trajkovskival (14/1), illetve a szerb Uros Djurdjeviccsel (4/1) kellene megküzdenie a csapatba kerülésért.

A Palermo vasárnap, egy most vagy soha állapotban a sereghajtó Hellas Verona otthonában lép pályára, a még nyeretlen hazaiak győzelmére a szorzó 2.30, a döntetlenre 3.25, míg a Palermo idegenbeli sikerére 3.20.

A felek tavaly egyaránt 2-1-re nyerték a hazai meccsüket ebben a párharcban.

Forrás: Unibet

Sportfogadás - Unibet

Related Articles

Leave a Reply