by

A Roma mestere Tottit dicsőíti

2015. September 22. Tuesday in Hírek, Olasz Serie A

Francesco Totti
Francesco Totti 300. gólját szerezte vasárnap a Sassuolo elleni bajnokin a Roma színeiben, a fővárosiak vezetőedzője mégsem ünnepelhetett a meccs után.

A Roma csapatkapitánya az 1992-es bemutatkozása után két évvel szerezte első gólját, azóta minden szezonban betalált, vasárnap pedig komoly mérföldkőhöz ért. A Sassuolo elleni bajnoki meccsen a 36. percben betalált, a lesgyanús találatot a játékvezető megadta, ez a gól Totti pályafutásának 300. Roma-mezben szerzett gólja.

A Serie A történetében csak egy játékos szerzett több gólt Tottinál, Silvio Piola 274 Serie A-ban szerzett góllal zárta karrierjét, míg a Sassuolo elleni volt Totti 244 gólja az olasz első osztályban. A bámulatos teljesítmény kapcsán Rudi Garcia is csak szuperlatívuszokban beszélt, de a végeredmény miatt nem lehetett elégedett, a bajnoki címre hajtó Roma két pontot hullajtott el vasárnap.

“Totti 300 gólja elképesztő, fantasztikus szám. Nagyon vártuk ezt, de reméltük, hogy győzelemmel ünnepelhetjük meg. Totti és Szalah gólja is remekbeszabott találat volt, nagy kár, hogy ezek a találatok nem voltak elegek a győzelemhez” – nyilatkozta Garcia a mérkőzés után.

A Romának nincs sok ideje keseregni, szerdán a Sampdoria vendégeként lép pályára az olasz pontvadászat 5. fordulójában: a genovaiak sikerének a szorzója 4.50, a döntetlenre 3.60, a rómaiak győzelmére 1.83 az odds.

A 4. helyezett Roma két győzelemmel és két döntetlennel rajtolt, míg a Sampdoria a hétvégén elszenvedte első vereségét a bajnokságban, 7 pontjával a hetedik helyen áll.

Forrás: Unibet

Related Articles

Leave a Reply