by

Az Atletico középpályása megsérült

2015. September 21. Monday in Hírek, Spanyol Primera Divízió

Fernando Torres
Sérülés miatt bizonytalan ideig nem számíthat az Atletico Madrid a középpályására, Kokéra, akit a szombati bajnoki mérkőzésen le kellett cserélni.

Az Atletico Madrid 2-0-ra nyert az Eibar otthonában a 4. fordulóban, így három pontot gyűjtött be. A találkozón azonban a fővárosiak megizzadtak a győzelemért, hiszen Fernando Torres passzából Angel Correa csak a 62. percben szerzett vezetést, majd ő hozta kihagyhatatlan helyzetbe Torrest negyedórával később.

Correa a megsérült Koke helyére állt be a 61. percben, majd az első labdaérintéséből gólt szerzett. Kokére nem tudni, milyen hosszú kihagyás vár, de az biztos, hogy sem a Getafe, sem pedig a Villarreal elleni bajnokin nem számíthat rá Diego Simeone vezetőedző.

“Angel egy olyan labdarúgó, aki főleg a tizenhatoson kívül ér labdához, de képes gólokat is szerezni” – dicsérte az argentint Simeone. “A csapatnak szüksége volt egy kis pluszra, amit ő hozzá is tett a játékunkhoz  ezen a nehéz összecsapáson. Az Eibar nagyon jól játszott hátul, viszont a fordulás után Fernandónak, Oliver Torresnek és Correának köszönhetően feljavultunk.”

Érdekes, hogy a fent említett három játékos csereként állt be, a két Torres a 46. percben váltotta Luciano Viettót és Jackson Martinezt.

Az Atletico kedden újra bajnokit játszik, ellenfele pedig a Megyeri Balázst is soraiban tudó Getafe lesz. Az Atletico Madrid győzelmét 1.25 szorzóval lehet megjátszani, míg a döntetlenre 5.50, a vendég Getafe sikerére pedig 15.00 az odds.

Forrás: Unibet

Leave a Reply