by

Luis Enrique sorsa a triplázás ellenére is bizonytalan

2015. June 7. Sunday in Hírek, Spanyol Primera Divízió

Luis Enrique
Az FC Barcelona ebben a szezonban minden lényeges trófeát elhódított, ennek ellenére még korántsem biztos, hogy Luis Enrique vezetőedző marad a klubnál.

A Barcelona labdarúgócsapata a bajnokság és a spanyol kupasorozat után a Bajnokok Ligájában is diadalmaskodni tudott, a döntőben Luis Enrique csapata 3-1-re verte a Juventust. A találkozón Ivan Rakitic már a 4. percben vezetést szerzett, de a torinóiak keményen küzdve egyenlíteni tudtak, az 55. percben Alvaro Morata volt eredményes. Azonban a Barcelona ismét felpörgött, előbb Luis Suarez szerzett ismét előnyt, majd a hosszabbítás utolsó pillanataiban egy kontra végén Neymar is betalált, ezzel lett 3-1 a katalánok javára.

“Fantasztikus meccs volt, mindkét csapat mindent beleadott a sikerért. Jól kezdődött a számunkra a meccs, gyorsan vezetést szereztünk, és jól játszottunk. Tisztában voltunk vele, hogy a Juventus fokozni fogja a nyomást, de ennek ellenére felül tudtunk kerekedni” – mondta a meccs után Luis Enrique.

A gránátvörös-kékek tripláztak az idényben, ám a hatalmas bravúr ellenére egyáltalán nem biztos, hogy a vezetőedző marad. Az idény során többször felmerült Luis Enrique ellentéte a játékosokkal, elsősorban Lionel Messivel, és a hírek szerint könnyen elképzelhető, hogy a szakvezető a sikerek ellenére távozni kényszerül.

“Az az igazság, hogy nem tudom, mit hoz a jövő, maradok-e vagy sem. Most azonban mindenki boldog és ünnepel, ez a lényeg. Fantasztikus a csapat” – jelentette ki bizonytalanul a szakvezető.

A Barcelona spanyol bajnoki címvédésének az oddsa 8/11, míg arra, hogy a 2015/2016-os címet a Real Madrid nyeri 13/8, míg az Atletico Madrid elsőségére 14/1 a szorzó.

Forrás: Unibet

Sportfogadás - Unibet

Leave a Reply