by

Londonban folytathatja Benitez

2015. May 17. Sunday in Angol Premier Liga, Hírek

Rafael Benitez

Érdekes hír hangzott el a médiában: egy elismert sportújságíró, Martin Samuel azt mondta, szinte biztos, hogy Rafa Benitez lesz a következő szezonban a West Ham United új menedzsere.

A londoni klub kispadján egyelőre még Sam Allardyce ül, akivel idén jól kezdett az együttes, a 15. fordulóban még a dobogó harmadik fokára is felmerészkedett, de aztán jöttek a vereségek, s a WHU egy erős középcsapattá vált.

Egy fordulóval a Premier League befejezése előtt a Premier League 11. helyén áll, szerencsés esetben még egy helyet előrelépve az Evertont megelőzheti. A jövő vasárnapi, utolsó, 38. fordulóban a kiesés ellen menekülő Newcastle otthonában lép pályára, idegenbeli győzelmére 7/2 az odds, a döntetlenre 14/5, míg a Newcastle hazai sikerére 3/4 szorzóval lehet fogadni.

Arról már egy hete írt a Telegraph, hogy Allardyce nem fogadta el a klub szerződéshosszabbítása ajánlatait, a brit sajtó akkor olyan neveket dobott be lehetséges utódként, mint a Dortmundtól távozó Jürgen Klopp, a Real Sociedadnál állítólag elégedett David Moyes vagy a Bournemouthszal frissen élvonalba jutott Eddie Howe. Kétségtelen, hogy náluk sokkal nagyobb a sansza a szerződésre Beníteznek, aki a hírek szerint elhagyná a Napolit.

A spanyol szakember szerződése lejár az olasz klubnál, amellyel nem sikerült döntőbe jutni az Európa Ligában, és úgy tűnik, a Serie A-ban sem lesz meg a dobogós hely. Ennek ellenére a klub elnöke, Aurelio De Laurentiis marasztalná, de Benítez távozna inkább.

A spanyol AS sportnapilap szerint három angliai ajánlat közül is választhat, az egyik az a West Ham, ahol Allardyce ugyan jó munkáét végzett, de az előrelépéshez komolyabb edző kell, és ezt a szerepet a Bajnokok Ligáját és Európa Ligát is nyert Beníteznek szánnák.

Forrás: Unibet

Related Articles

Leave a Reply