by

Visszatérhet még El Shaarawy

2015. May 17. Sunday in Hírek, Olasz Serie A

Stephan El Shaarawy
Kihagyta a teljes tavaszi idényt az olasz válogatott támadó, de újra erősítheti a milánói piros-feketéket az utolsó három fordulóban.

Stephan El Shaarawy már 20 éves kora előtt berobbant a labdarúgás élvonalába, a genovai nevelésű játékos a Milanban lett válogatott, két éve 16 góllal csapata házi gólkirálya lett. Azonban az elmúlt két évadban alig tudott szerepelni, az elmúlt idényben különböző sérülések miatt csak egyszer volt kezdő, míg a jelenlegi szezon teljes tavaszi szakaszában nem volt bevethető.

A krónikus sérülések után idén januárban El Shaarawy lábtörést szenvedett, utoljára a Lazio elleni bajnokin tudott pályára lépni. A hírek szerint a csatár felépült, már társaival edz, és akár már vasárnap visszatérhet a milánóiak csapatában. Filippo Inzaghi közel fél év után ismét nevezte bajnoki keretébe az egyiptomi származású játékost, ám várhatóan csak a kispadon kezd majd a Sassuolo elleni bajnokin.

A Milan idényének gyakorlatilag vége, Inzaghi csapatának nem maradt esélye a nemzetközi kupaindulást érő helyek valamelyikén végezni, így az utolsó három fordulónak már nincs tétje. Ennek ellenére a fiatal szakember örülhet El Shaarawy visszatérésének, ugyanis a Milan keretében így is szép számmal vannak sérültek. Luca Antonelli, Riccardo Montolivo, Alessio Cerci, Adil Rami, Michael Essien és Michael Agazzi hosszabb ideje maródi, míg Jeremy Menez eltiltás miatt nem léphet pályára.

A Sassuolo sikerének az oddsa 9/4, a döntetlenre 12/5, a Milan győzelmére 6/5 a szorzó.

Idén már kétszer összecsapott egymással a két gárda, a bajnokságban a Sassuolo legyőzte idegenben a Milant, amely viszont az Olasz Kupában verte soron következő ellenfelét.

Forrás: Unibet

Sportfogadás - Unibet

Related Articles

Leave a Reply