by

Megtanulta a leckét a Manchester United

2015. January 4. Sunday in Angol Premier Liga, Hírek

Robin van Persie
Nagyon nehéz ellenfelet kapott a Yeovil Town labdarúgócsapata az angol FA-kupa 3. fordulójában: a harmadosztály sereghajtója vasárnap délután a Manchester Unitedet fogadja.

 

A hazaiak a League One-ban 23 forduló alatt 13-szor szenvedtek vereséget, emellett ötször nyertek és ötször döntetlent játszottak. A legutóbbi három bajnokin kikaptak és mindössze egy gólt szereztek (Colchester United 0-1, Bristol City 1-2, Leyton Orient 0-3), utolsó sikerüket éppen az FA-kupában aratták. A tavaly még a Championshipben szereplő együttes a kupában a Crawley Town kiverése után az Accrington Stanley ellen jutott tovább legutóbb, miután a december 16-i, megismételt mérkőzésen 2-0-ra győzött.

A Yeovil menedzsere, Gary Johnson arra figyelmeztette játékosait, hogy ne alázkodjanak meg a nagy sztárokkal érkező manchesteriek előtt, és úgy tekintsenek rá, mint komoly ellenfélre.

“Csatába indulunk, hogy megállítsuk a világ egyik legjobb és leghíresebb klubját. Nem szeretném, ha a játékosaim autogramokra vadásznának, amíg én vagyok az edző, addig nem lesz semmilyen szelfizés Wayne Rooneyval” – nyilatkozta.

A felek korábban kétszer találkoztak egymással a kupasorozatban: 1938 január 8-án 3-0-ra, 1949. február12-én 8-0-ra győztek a manchesteriek. A Yeovil Town győzelmére 17.00 az odds, a döntetlenre 7.50, míg a Manchester United sikerére 1.20 szorzóval lehet fogadni. A kiscsapat legutóbb 19489-ben vert élvonalbeli ellenfelet, a Sunderland elleni siker óta nyolcszor került szembe sztárcsapattal, mindig kikapott, hatszor gólt sem szerzett.

A hazaiaknál Kieffer Moore várhatóan vállalni tudja a játékot, a csatár két hete az Accrington ellen még gólt szerzett, azóta sérülés miatt nem lépett pályára. A vendégeknél Ashley Young hiányzik, Adnan Januzaj és Ander Herrera viszont kezdő lehet.

“A Ligakupában a Milton Keynes Dons már megtanította nekünk, hogy nem szabad senkit sem lebecsülnünk. Felkészültek leszünk” – nyilatkozta Louis van Gaal, a Manchester United edzője, célozva az MK Dons elleni kínos, 4-0-s kudarcra.

Forrás: Unibet

Sportfogadás - Unibet

Related Articles

Leave a Reply