by

A Real Madrid hosszabbítana Khedirával

2014. October 18. Saturday in Hírek, UEFA Bajnokok Ligája

Sami Khedira jövője bizonytalan, szerződése a nyáron lejár a Real Madriddal, de Carlo Ancelotti reméli, hogy a német labdarúgó Madridban folytatja karrierjét.

Generic

A világbajnok középpályás kapcsán már a nyáron felmerült, hogy elhagyja a Bernabeut, ám a brazíliai seregszemle után a királyiak keretének tagja maradt. Azonban az elmúlt évek sikerembere egyre kevesebb lehetőséget kap Carlo Ancelottitól, akinek hatalmas választéka van a középpályán.

A Levante elleni szombati bajnokin Khedira ismét csak a kispadon kapott helyet, a könnyedén nyert bajnoki előtt azonban Ancelotti kijelentette, hogy reméli, Khedira marad. A játékost több klub is vinné, a hírek szerint a Manchester United és az Arsenal akár már januárban is hajlandó lenne leigazolni, így a Real Madrid még számíthatna némi átigazolási díjra utána. Az olasz mester azonban reméli, hogy sikerül megegyezni a némettel.

“Júniusig még van időnk új ajánlatot tenni neki, és én úgy tudom, hogy a klubnak ez is a terve. Ha pedig ő döntene úgy, hogy nem hosszabbít, akkor is remélem, hogy a szezon végéig marad” – jelentette ki Ancelotti.

A királyiak szombaton nagyon simán 5-0-ra nyertek a Levante otthonában, szerdán pedig a Liverpool lesz a királyiak ellenfele a Bajnokok Ligájában: az angolok sikerének az oddsa 3.75, a döntetlenre 4.00, a spanyolok győzelmére 1.83 a szorzó.

A két csapat a BL 2008/2009-es kiírásának kieséses szakaszában csapott össze egymással utoljára, akkor mindkét meccsen nyerni tudott a Liverpool.

Forrás: Unibet

Sportfogadás - Unibet

Related Articles

Leave a Reply