by

Védőt igazolna az Arsenal

2014. October 17. Friday in Angol Premier Liga, Hírek

Arsene Wenger

Az Arsenal kerete nem olyan erős, mint azt Arsene Wenger vezetőedző szeretné, a szakember elsősorban a védősorba keres új játékosokat.

 

Az ágyúsok nem kezdték túl jól a bajnokságot, hét forduló után mindössze a nyolcadik helyen állnak, eddig csupán két mérkőzést tudtak megnyerni. A hét meccsen kapott kilenc gól sem a legjobb mérleg, de Wenger keze meg van kötve, ugyanis nem áll rendelkezésére kellő számú hátvéd. A szakember szeretne is javítani ezen, és lehetőség szerint már januárban védőt igazolni.

“Az előző szezont jól zártuk, ami erőssé tett bennünket. Sikerült jól igazolni a nyáron, két új védőt is szerződtettünk, nagyon elégedett voltam az átigazolásainkkal. Szerettünk volna még egy hátvédet hozni, de nem találtunk megfelelő játékost, ezt szeretnénk pótolni januárban” – mondta Wenger.

A szakember dolga nehéz lesz a védelem összeállításakor hétvégén, mert Laurent Koscielny és Mathieu Debuchy sérültek, Calum Chambers pedig eltiltás miatt nem állhat a csapat rendelkezésére. Az ellenfél a Hull City lesz, amely mindössz egy ponttal szerzett kevesebbet az Arsenalnál.

A hazai pályán játszó londoniak győzelmére 1.40 az odds, a döntetlenre 5.00, a Hull idegenbeli diadalára 9.00 a szorzó.

Forrás: Unibet

Sportfogadás - Unibet

Related Articles

Leave a Reply