by

Balotellinek fejlődnie kell

2014. October 2. Thursday in Angol Premier Liga, Hírek

Mario Balotelli
Brendan Rodgers szerint Mario Balotellinek többet kell mutatnia annál, amit eddig a Liverpoolban nyújtott, a menedzser szerint elsősorban a gólszerzésben kell javulnia a támadónak.

 

Mario Balotelli nagy reményekkel igazolt a nyáron a Milanból a Liverpoolba, miután újabb csapatban vallott kudarcot. Az olasz válogatott támadó a Manchester Cityt hagyta el a Milan kedvéért, a piros-feketéknél ígéretesen kezdett, de az elmúlt szezonban már csak árnyéka volt önmagának, és a válogatottban sem szerepelt jól a nyári világbajnokságon.

Ennek ellenére a Liverpool látott fantáziát Balotelliben, akit 20 millió euróért szerződtetett. Az olasz csatár már megszerezte első gólját angol csapatában, de a csapat menedzsere nem elégedett maradéktalanul a teljesítményével.

“Ha a hozzáállást tekintjük, akkor minden rendben van, keményen dolgozik, a meccseken és az edzéseken egyaránt. Ugyanakkor a gólok tekintetében fejlődnie kell. A csatárokat a gólok száma minősíti, márpedig ő még nem tart ott ezen a téren, ahol szeretne” – jelentette ki Rodgers a Basel elleni vereség után.

A Liverpool idegenben kapott ki 1-0-ra a svájci együttestől a Bajnokok Ligája csoportkörének második fordulójában. A menedzser szerint az nem Balotelli hibája, hogy kevés használható labdát kapott, ugyanakkor maga sem alakított ki sok lehetőséget.

“Teljesen nyilvánvaló, hogy elmaradt a játékunk a szokásostól, nem tudtunk helyzetbe kerülni a tizenhatoson belül. Balotelli kevés használható labdát kapott, ugyanakkor maga is alakíthatott volna ki helyzetet, de ez nem sikerült neki” – értékelte az olasz csatár teljesítményét az angolok menedzsere.

A 14. helyezett Liverpool az angol bajnokságban a West Bromwich Albiont látja vendégül: a szombati hazai győzelem oddsa 1.40, a döntetlenre 4.75, a vendégek sikerére 7.00 a szorzó.

Forrás: Unibet

Sportfogadás - Unibet

Related Articles

Leave a Reply