by

Stoke City FC vs. Wolverhampton Wanderers FC – 2012/04/07

2012. April 6. Friday in Angol Premier Liga, Elemzés, PRÉMIUM tartalom, Sportfogadás

Stoke City FC

VS

Angol Premier Liga

2012/04/07 18:30 (CET),

Britannia Stadion

Wolverhampton Wanderers FC
Liga pozíció: 13 Liga pozíció: 22
Hazaiként: Teljesítmény: Vendégként:

Tony Pulis edző nem lehet elégedett csapata múlt heti teljesítményével, miután 2-0-ás vereséget szenvedett a Wigan Athletic-től. Bár minezt vendégként szenvedte el, azért ennél mindenképp többre lesz szükség – még hazai környezetben is – a Wolverhampton Wanderers ellen.

A Wolves az utolsó pozíción várja ezt a találkozót, de egyáltalán nem szabad leírni őket, hiszen idén olyan csapatokat tudtak meglepni, mint a jelenlegi 4. Tottenham Hotspur (eredmény: 2-2) illetve 5. Newcastle United (eredmény: 1-1), ráadásul mindkét ellenfelet azok saját pályáján “viccelték” meg egy-egy döntetlennel.

Háromesélyes fogadás (1 X 2)
1 | 1.65 1 | 1.65 Sportingbet X | 4.00 X | 4.00 Winmasters 2 | 6.00 2 | 6.00 Unibet

A Stoke Citytől idén remek mérkőzéseket láthattunk. Olyan csapatok ellen is kiválóan teljesítettek, mint a Manchester City és a Tottenham, mindkettő 1-1-es döntetlennel végződött, de a győzelem is ott lebegett előttük. Még közel sincs vége a szezonnak, és reménykedünk, hogy láthatunk még remek összecsapásokat a Stokestól.

A Wigan Athletic otthonában, a DW Stadionban, elszenvedett vereség miatt a City visszaesett az Angol Premier Liga tabellájának 13. pozíciójára, és további győzelmekre van szüksége, hogy a 40 pontos “biztonsági” határ felé érjen. Számukra még mindig elérhető a cél, hogy a középmezőny felső felében végezzenek. A Britannia Stadionban rendszerint jól szoktak szerepelni és ritkán hagyják szúrkolóikat gól nélkül – az utóbbi 14 hazai mérkőzésükön csak kétszer nem rúgtak gólt.

A Stoke 3 ligamérkőzésen veretlen otthon és a 9 lehetséges pontból 7-t be is zsebelt, ami szép teljesítmény.

A Wolverhampton Wanderers-nél úgy néz ki, hogy előbb vagy utóbb, de ismét edzőváltás lesz – a 3. az idényben. Köszönhető mindez annak, hogy a csapat a liga utolsó pozícióján áll. Gyengén szerepeltek a teljes szezon alatt, és ők kapták a legtöbb gólt is, szám szerint 68-t. Hogyha nem tudnak szombaton nyerni a Stokes ellen, akkor szinte biztos, hogy visszaesnek a másodosztályba.

Elvesztettek 8-at a legutóbbi 10 találkozójukból, 1-en lett döntetlent és csak 1-en tudtak győzedelmeskedni – a QPR ellen (1-2). Ezen a 10 mérkőzésen 31 gólt kaptak, ami mérkőzésenként több mint 3 gólos átlagot jelent.

Jody Craddock és Stephen Hunt még mindig nem léphet pályára, és úgy tűnik, hogy Jamie O’Hara ki kell hagyja a szezon hátralevő szakaszát – ezzel is csökkennek a Wolves holnapi esélyeit.

Összegzés:

A csapatok őszi találkozásakor a Stoke City 1 gólos hátrányból tudta megfordítani a mérkőzést, amit 1-2-re nyert meg. Mindemellett a 2010/2011-es kiírásban a Britannia Stadionban 3-0-s kiütéses győzelmet aratott a Wolverhampton Wanderers felett.

Úgy gondoljuk, hogy most is Stoke győzelem születik, és bátran lehet tenni a több mint 2.5 gól születik fogadásra is: 1.83 1.83 Sportingbet

Fogadási tippünk: Nyertes tipp
Stoke City Győzelem | 1.65 Stoke City Győzelem | 1.65 Unibet

A szorzók utolsó ellenőrzése: 2012/04/06, 23:08

Related Articles

2 responses to Stoke City FC vs. Wolverhampton Wanderers FC – 2012/04/07

  1. jo meglatas!
    es mi fog tortenni a tobbi merkozesen?

  2. Ez bejött, gratulállok!

Leave a Reply