by

A Roma már csak a második helyre hajt

2014. March 25. Tuesday in Hírek, Olasz Serie A

Rudi Garcia, az AS Roma vezetőedzője elismerte: csapatának már nem lehet más célja, mint a bajnoki ezüstérem megszerzése.
Daniele De Rossi

A Roma már csak a második helyre hajt a Serie A-ban.

A rómaiak az idény első felében sokáig vezették a tabellát, de miután megszakadt jó sorozatuk, egyre inkább lemaradtak az éllovas Juventus mögött, mostanra 14 pontra nőtt a hátrányuk a torinói csapat mögött. A hétvégi, Chievo elleni győzelemmel ugyanakkor hat pontra nőtt az előnyük a harmadik helyezett Napoli előtt, így tíz fordulóval a bajnokság vége előtt jó esély mutatkozik az ezüstérem megszerzésére.

“Sosem látott jó szezont fut a Juventus, igaz, ez ránk is igaz. Az első hely alighanem már eldőlt, a második pozícióért viszont még nagy a harc, ezt nem szabad kiengedni a kezünkből. Vannak sérültjeink, de az ezüstérem megszerzésére megfelelőnek tartom a csapatot, ez reális célkitűzés a hátralévő fordulókra” – jelentette ki Garcia.

Az olasz lapok szerint az 50 éves szakember hamarosan szerződést hosszabbíthat a klubbal, de Garcia még nem tárgyalt erről James Pallotta klubelnökkel.

“Még nem találtunk időt arra, hogy tárgyaljunk a jövőről. Engem sem foglalkoztat ez a kérdés, kizárólag a Torino elleni bajnokira figyelek” – így a vezetőedző, aki számára jó hír, hogy Daniele De Rossi visszatérhet sérüléséből, ugyanakkor jobbhátvédje, Maicon kisebb sérüléssel bajlódik, és kérdéses a játéka kedden.

A Roma hazai győzelmére 1.40 az odds, a döntetlenre 4.50, a Torino diadalára 8.00 szorzóval lehet fogadni.

Forrás: Unibet

Sportfogadás - Unibet

Related Articles

Leave a Reply