by

Ancelottinak nem kell Vidal

2014. March 9. Sunday in Hírek, Spanyol Primera Divízió

Carlo Ancelotti, a Real Madrid labdarúgócsapatának vezetőedzője szerint a királyi gárda nem akarja leigazolni Arturo Vidalt a Juventustól, mivel Sami Khedira rövidesen visszatér, így nincs szükség újabb középpályásra.
Isco

A középpályán sincs játékoshiány a Real Madridnál.

Arturo Vidal, a Juventus fantasztikus formában játszó chilei középpályása több alkalommal is szerepelt a spanyol lapokban, mint a Real Madrid leendő középpályása. Giuseppe Marotta, a torinói klub igazgatója a héten Madridba is utazott, de Carlo Ancelotti cáfolta, hogy Vidal miatt. “Azért jött, hogy megnézze a sportcentert” – mondta a Real vezetőedzője a La Stampának.

“Nem fogunk senkit a középpályára hozni, mert senkire nincs ott szükségünk. Khedira vissza fog térni” –utalt az olasz szakember arra, hogy bízik a német válogatott középpályásban, aki az elmúlt szezonban nem teljesített a legjobban, és az utóbbi időben sokat volt sérült.

A listavezető Real Madrid vasárnap a nyolcadik helyen álló Levantét fogadja a spanyol bajnokságban. A kiscsapat remekül szerepel az idén, és a Real dolgát is megnehezítette az őszi fordulóban, hiszen sokáig vezetett hazai pályán, a vendégek csak a hosszabbításban tudtak fordítani Alvaro Morata és Cristiano Ronaldo góljával, így 3-2-re nyertek októberben.

A Real Madrid ugyanakkor 28 meccs óta veretlen, legutóbb még októberben, a Nou Campban kapott ki a Barcelonától, hazai pályán pedig a legutóbbi 15 tétmeccsét egyaránt megnyerte, ez a pazar sorozat szeptember óta tart. A Levanténak volt egy olyan negatív sorozata az idén, amikor hét bajnokiból hatot elveszített, az utóbbi időben azonban magára talált, és már nyolc forduló óta veretlen.

A Real Madridnál a betegséggel küzdő Pepe játéka kérdéses, a Levanténál pedig Pape Diop, Victor Cassadeus és Simao Mate eltiltott, míg Christian Lell és Issam El Adoua sérült, de elképzelhető, hogy őket összedrótozzák a vasárnap esti meccsre.

A Real Madrid győzelmére 1.05 az odds, a döntetlenre 15.00, a Levante sikerére pedig 29.00 a szorzó.

Forrás: Unibet

Leave a Reply