by

Győzelemre hajt a Nottingham

2014. December 20. Saturday in Angol Championship, Hírek

Stuart Pearce

Stuart Pearce korábban az angol válogatottnál is dolgozott.

Szombat este az angol másodosztályú labdarúgó-bajnokságban (Championship) szereplő Nottingham Forest a Leeds Unitedet látja vendégül.

 

Egyik csapat sincs kirobbanó formában, hiszen a Forest csak a kilencedik, míg a Leeds a 19. helyről várja a szombati mérkőzést. A hazaiak szeptember 20-a és november 5-e között tíz tétmeccsen keresztül nem tudtak nyerni. Ezt követően két bajnokit sikeresen behúztak, de a legutóbbi három fordulóban megint nem ment nekik, mindössze két pontot gyűjtöttek be.

Stuart Pearce, a Forest menedzsere elárulta, gyerekkorábban szimpatizált a Leeds csapatával, de most arra összpontosít, hogy együttesével begyűjtse a három bajnoki pontot, megkezdve a felzárkózást az élcsoporthoz.

“Gyermekkoromban Queens Park Rangers-szurkoló voltam, de mivel sok barátom drukkolt a Leedsnek, ezért az én szívemben is egy kedves helyen áll ez a klub” – mondta a szakember. “Viszont minden egyes alkalommal, amikor lehetőségünk van arra, hogy közelebb kerüljünk az élen állókhoz, azt szeretnénk kihasználni. Nagy meccs lesz a szombati, szurkolóink lelkesen készülnek, ráadásul még a televízió is közvetíti. Remélem, hogy olyan eredményt érünk majd el, amire joggal lehetünk büszkék.”

A Leeds – mielőtt kikapott az Ipswich Towntól 4-1-re és a Fulhamtől 0-1-re – legyőzte a jelenleg harmadik helyen álló Derby Countyt. Pearce úgy véli, attól függetlenül, hogy az Elland Road-iak a kiesés ellen harcolnak, nem szabad leírni őket.

“Nincsenek jó periódusban, változások vannak náluk, ettől függetlenül voltak már idén figyelemre méltó eredményeik” – folytatta, majd hozzátette, mindössze kilenc pontra van a Forest az élen álló Bournemouth, Middlesbrough kettőstől.

A Nottingham Forest győzelmét 1.70 szorzóval lehet megjátszani, míg a döntetlenre 4.00, a vendég Leeds United sikerére pedig 5.50 az odds.

Forrás: Unibet

Sportfogadás - Unibet

Related Articles

Leave a Reply