Tippjátékok

A játékokban bárki részt vehet, mindössze egy felhasználói fiókkal kell rendelkezzen, melyet díjmentesen létrehozhat itt.

Aktuális focis tippjátékaink

Spanyol La Liga Tippjáték 

Spanyol La Liga Tippverseny havi nyereményekkel

Ebben a havi rendszerességgel megjelenő versenyben a spanyol La Liga (Primera Divízió) mérkőzéseinek eredményeire tippelhettek. Az első osztály összecsapásait felölelő tippjátékunkban havonta díjazzuk a legjobban tippelő versenyzőket.


Angol Premier Liga Tippjáték

Angol Premier Liga Tippverseny havi nyereményekkel

Ebben a heti rendszerességgel megjelenő tippversenyben az angol Premier Liga mérkőzéseinek eredményeire tippelhettek. Az első osztály összecsapásait felölelő tippjátékunkban havonta díjazzuk a legjobban tippelő versenyzőket.


Magyar NB I. Tippjáték

Magyar NB I. Tippverseny havi nyereményekkel

Ebben a heti rendszerességgel megjelenő tippversenyben a magyar futball NB I. mérkőzéseinek eredményeire tippelhettek. Az első osztály összecsapásait felölelő tippjátékunkban havonta díjazzuk a legjobban tippelő versenyzőket.


Olasz Serie A Tippjáték

Olasz Serie A Tippverseny

Ebben a heti rendszerességgel megjelenő versenyben a olasz Serie A mérkőzéseinek eredményeire tippelhettek. Az első osztály összecsapásait felölelő tippjátékunkban havonta díjazzuk a legjobban tippelő versenyzőket. A további részletekért és a tippeléshez kattints a fentebbi képre.


UEFA Bajnokok Ligája Tippjáték

UEFA Bajnokok Ligája Tippverseny

Ebben a tippversenyben az UEFA Bajnokok Ligája mérkőzéseinek eredményeire tippelhettek. Az Európa legjobb csapatait összefogó ligában fordulónként díjazzuk a legjobban tippelő versenyzőket. A további részletekért és a tippeléshez kattints a fentebbi képre.


UEFA Európa Liga Tippjáték

UEFA Európa Liga Tippverseny

Ebben a tippversenyben az UEFA Európa Liga mérkőzéseinek eredményeire tippelhettek, és fordulónként díjazzuk a legjobban tippelő versenyzőket. A további részletekért és a tippeléshez kattints a fentebbi képre.


Német Bundesliga Tippjáték

Német Bundesliga Tippverseny

Ebben a heti rendszerességgel megjelenő tippversenyben a német Bundesliga mérkőzéseinek eredményeire tippelhettek. Az első osztály összecsapásait felölelő tippjátékunkban havonta díjazzuk a legjobban tippelő versenyzőket.


Francia Ligue 1. Tippjáték

Francia Ligue 1. Tippverseny

Ebben a heti rendszerességgel megjelenő versenyben a francia Ligue 1. mérkőzéseinek eredményeire tippelhettek. Az első osztály összecsapásait felölelő tippjátékunkban havonta díjazzuk a legjobban tippelő versenyzőket. A további részletekért és a tippeléshez kattints a fentebbi képre.


Portugál Premiera Liga Tippjáték

Portugál Premiera Liga Tippverseny

Ebben a heti rendszerességgel megjelenő versenyben a portugál Premiera Liga (Liga Zon Sagres) mérkőzéseinek eredményeire tippelhettek. Az első osztály összecsapásait felölelő tippjátékunkban havonta díjazzuk a legjobban tippelő versenyzőket. A további részletekért és a tippeléshez kattints a fentebbi képre.


Lejárt tippversenyeink

Tippjáték hétről-hétre

Minden héten új Tippjáték nyereményekkel

Ebben a heti rendszerességgel megjelenő játékunkban futball mérkőzések eredményeinek helyes megtippelése a cél. Az összecsapásokat különböző ligákból választjuk, hogy érdekesebbé tegyük a versenyt. A további részletekért és a tippeléshez kattints a fentebbi képre.