PRÉMIUM tippek

Szakértői csapat

Takaríts meg pénzt és időt, vásárold meg PRÉMIUM tippjeinket.

Miért érdemes a PRÉMIUM fogadási tippeinket követni?

Elszánt szakértői csoport vagyunk

Tapasztalatunk, elszántságunk, ambíciónk és kemény munkánk segít kiválasztani a mérkőzések nyerteseit, mellyel így Te naponta biztonságosabban fogadhatsz – statisztikánk.


Kupa“Mindig” a nyertest választjuk

Szeretnéd tudni, hogy hogyan csináljuk? Nem egyszerű! Bárki tudja elemezni a statisztikákat, nézni a híreket és ellenőrizni az időjárást, de hánynak van érzéke és elég tapasztalata kiválasztani a nyertest? Igen, az “érzék” és a tapasztalat a szükséges plusz a helyes döntéshez.

Megjátszodjuk az összes tippünket

Megtesszük azokat a tippek, melyeket PRÉMIUM tippjeinkben naponta közlünk. Ez a biztosíték arra, hogy mindig a felhasználók érdekeit szolgáljuk, és nem mellesleg mi is nyerünk rajta.


Pénz

Dölj hátra és relaxálj

Mi gondoskodunk az összes elemzésről, fej-fej (head-2-head) elemzésről, statisztikákról, időjárási körülményekről, átigazolásokról stb. Professzionális eszközeink vannak, melyek segítenek a döntésben.

Nem maradsz le egy komoly mérkőzésről sem

Mindig időben közöljük az általunk kiválasztott mérkőzések tippjeit. Minden nap kiküldjük emailben a tippeket mielőtt a meccs elkezdődne. Így elég időd lesz megkötni a fogadásaidat, még akkor is ha a munkahelyeden, otthon vagy épp az úton vagy a smartphone-oddal vagy tablet-eddel.


Nyereség

Részletes játék elemzéseket végzünk

Csodálkozol, hogy “saccoljuk” meg a mérkőzések végkimenetelét? Csodálkozol, hogy választjuk ki a nyertest? Szeretnél hasonló mintát / sémát használni, amikor Te választod ki a fogadásaidat?

Ez nem jelenthet problémát. Minden általunk kiválasztott meccsről részletes elemzést közlünk, ahol elmagyarázzuk, hogy miért és hogy választottuk ki az adott mérkőzést. Ez az információ Téged is tapasztaltabbá tesz, hogy saját döntéseket hozz, így több játék kimenetelére is tehetsz, melyeket Te magad “jósolsz” meg. Ez olyan mintha egy csapat állna mögötted, akik azt suttognák: “Igen, válaszd azt a csapatot, minden bizonnyal nyerő lesz! ”


A PRÉMIUM tippeket a Fogadási tippek menüpont alatt lehet megtalálni.

Mielőtt regisztrálnál és igénybe vennéd a szolgáltatásainkat, kérjük, olvasd és fogadd el a Felhasználási feltételeket.