by

A Liverpoolban marad Skrtel

2015. June 19. Friday in Angol Premier Liga, Hírek

Martin Skrtel

A 30 éves védő 2004-ben szerződött az orosz Zenithez Trencsénből, a Liverpool pedig onnan igazolta le őt. Az év legjobb liverpooli játékosának választották 2012-ben, és az elmúlt szezonokban is kulcsembernek számított a csapatnál. Az eltelt szezonban 33 bajnoki meccsen játszott és egy gólt szerzett.

“Nem pletyka az Inter érdeklődése, de az üzlet végül nem jött össze, mert Martin végül úgy döntött, hogy Liverpoolban folytatja” – mondta Karol Csontó, a játékos ügynöke.

Sajtóértesülések szerint Skrtel új, három évre szóló szerződést fog aláírni.

Az eltelt hét esztendőben Skrtel összesen 212 angol Premier League-mérkőzést játszott és amennyiben hosszabbít, ő lesz az ötödik játékos Jordan Henderson, Daniel Sturridge, Philippe Coutinho és Jordon Ibe után, aki hosszabb távra kötelezi el magát.

Az angol csapat menedzsere, Brendan Rodgers eddig három új játékost igazolt: James Milnert a Manchester Cityből, Danny Ingst a Burnleyből és a magyar válogatott kapust, Bogdán Ádámot a Boltonból. A csapatból távozott Steven Gerrard, Iago Aspas, Glen Johnson és az ausztrál kapus, Brad Jones.

A Liverpool az új bajnoki szezont a Stoke ellen, idegenben kezdi. A hazaiak győzelmére 15/8 a szorzó, a döntetlenre 12/5, míg a Liverpool sikerére 11/8.

Forrás: Unibet

Sportfogadás - Unibet

Related Articles

Leave a Reply