by

Váratlan húzást csinált Deschamps

2016. May 24. Tuesday in Hírek, UEFA EURO-2016

Adil Rami
Még nem lehet tudni, hogy Didier Deschamps francia szövetségi kapitány számíthat-e a Real Madrid védője, Raphaël Varane játékára.

A 23 éves játékos ugyanis a spanyol együttes egyik hét végi edzésén megsérült, kisebb combizom-szakadása miatt pedig nem játszhat a Bajnokok Ligája szombati, milánói döntőjében az Atlético Madrid ellen.

A védőre várhatóan három hét kihagyás vár, de hogy a válogatott addig is teljes létszámmal tudjon készülni, Deschamps behívta Adil Ramit a keretbe. A Sevilla 26-szoros válogatott 30 éves játékosa 2013 júniusa óta nem lépett pályára a nemzeti csapatban, sőt ami még érdekesebb, neve nem szerepelt a szövetségi kapitány bő, 31-es keretében még a tartalékok között sem.

A francia sajtó szerint a váratlan döntés nem jelent jót Varane számára, de Deschamps állítólag a végsőkig kivár, és szeretne biztos lenni a dolgában, akár számíthat a Real játékosára, akár nem.

“A sérülést követően most az orvosokon a sor, a válogatott szakvezetése várja a további tájékoztatást. Adil Rami pedig kedden csatlakozik a Clairefontaine-ben edzőtáborozó csapathoz” – olvasható a Francia Labdarúgó Szövetség hivatalos nyilatkozatában.

A csapat május 30-án Kamerun, június 4-én pedig Skócia ellen lép majd pályára, így készül a június 10-i, Románia elleni nyitómérkőzésre. Az Eb első összecsapásán a házigazda győzelmére a szorzó 1.30, a döntetlenre 4.75, míg a románok sikerére 12.00.

A franciák legfrissebb kerete:

 

  • Kapusok: Benoit Costil (Rennes), Hugo Lloris (Tottenham), Steve Mandanda (Marseille)
  • Védők: Patrice Evra (Juventus), Christophe Jallet (Lyon), Laurent Koscielny (Arsenal), Bacary Sagna (Manchester City), Eliaquim Mangala (Manchester City), Jérémy Mathieu (Barcelona), Adil Rami (Sevilla), Lucas Digne (AS Roma)
  • Középpályások: Yohan Cabaye (Crystal Palace), Lassana Diarra (Marseille), Ngolo Kanté (Leicester), Blaise Matuidi (PSG), Paul Pogba (Juventus), Moussa Sissoko (Newcastle)
  • Támadók: Kingsley Coman (Bayern), André-Pierre Gignac (Tigres de Monterrey), Olivier Giroud (Arsenal), Antoine Griezmann (Atlético), Anthony Martial (Manchester United), Dimitri Payet (West Ham)

Forrás: Unibet

Sportfogadás - Unibet

Related Articles

Leave a Reply