by

Az Evertonnak csak most kezdődik a szezon

2014. October 23. Thursday in Hírek, UEFA Európa Liga

Phil Jagielka
Roberto Martinez keretébe több kulcsjátékos is visszatérhetett sérülése után, csütörtökön a liverpooli gárda nagy lépést tehet a továbbjutás felé az Európa Ligában.

 

Az Everton az elmúlt szezonban csak hajszállal maradt le a Bajnokok Ligája-indulásról, a remek idény után azonban idén döcögősen kezdett. A 13. helyezett liverpooliak a hétvégén még csak második győzelmüket aratták az angol bajnokságban, csütörtökön pedig idegenbeli kupamérkőzés vár rájuk.

Martinez csapatában a szezon elején sok volt a sérült, ám javuk az elmúlt napokban visszatérhetett. Seamus Coleman combizomsérülés miatt nem állhatott a csapat rendelkezésére, míg Ross Barkley hosszú időt hagyott ki térdsérülés miatt. Mindketten szombaton léptek ismét pályára, Coleman gólt is szerzett és végigjátszotta az Aston Villa ellen 3-0-ra megnyert találkozót, a gólpasszt adó Barkley-t pedig a második félidőben cserélte le a spanyol menedzser. A harmadik hétvégi visszatérő James McCarthy volt, a középpályás szerint még nincs minden veszve.

“Összességében nem volt rossz a rajtunk, persze több pontot akartunk szerezni, de szerencsétlenségünkre az eredmények nem jöttek. A hétvégén fontos győzelmet arattunk, számunkra most kezdődik az idény” – jelentette ki McCarthy.

Csütörtökön az Everton ellenfele a Lille lesz az Európa Liga H csoportjában: a franciaországi meccsen az angolok sikerének az oddsa 2.87, a döntetlenre 3.25, a házigazda franciák győzelmére 2.70 a szorzó.

Az Everton a csoportkör első fordulójában 4-1-re verte a Wolfsburgot, míg a Lille ikszelt a Krasznodarral. A második fordulóban mindkét gárda 1-1-es döntetlent játszott, így az Everton négy ponttal áll az élen, míg a Lille a Krasznodarral együtt két ponttal áll.

Forrás: Unibet

Sportfogadás - Unibet

Related Articles

Leave a Reply