by

Werder Bremen vs. 1. FSV Mainz 05 – 2012/03/31

2012. March 29. Thursday in Elemzés, Német Bundesliga, PRÉMIUM tartalom, Sportfogadás

Werder Bremen

VS

Német Bundesliga

2012/03/31 15:30 (GMT +1),

Weser-Stadion

1. FSV Mainz 05
Liga pozíció: 6 Liga pozíció: 12
Hazaiként: Teljesítmény: Vendégként:

A hónapot egy ígéretes mérkőzéssel zárja a Bundesliga, gondolva a Werder Bremen – Mainz ütközetre. Mindkét csapatra ráférne egy győzelem adta lendület, hiszen nem igazán adatott meg a lehetőség egyiküknek sem az utóbbi körökben nyertesként lelépni a pályáról.

Elég sok döntetlen eredményben volt része mindkét csapatnak, s meglehet, ha most sem sikerült kilépniük ebből az ördögi körből.

Háromesélyes fogadás (1 X 2)
1 | 2.10 1 | 2.10 Unibet X | 3.40 X | 3.40 Unibet 2 | 3.75 2 | 3.75 Sportingbet

A Bremen hazai pályának örvendhet, akárcsak az előző körben, ahol Augsburg csapatával mérte össze erejét. Egészen a mérkőzés végső perceiig Bremen győzelem volt kilátásban, a Niclas Füllkrug által megszerzett gólnak köszönhetően, amelyet még a 61. percben sikerült az ellenfél kapujába belőnie. Hosszú percekig nem született újabb gól, s amikor már – már azt hittük, hogy Bremen győzelemmel zárül a meccs, a 90. percben Paul Verhaegh kiegyenlített, és ezáltal pontott mentett az Augsburg számára. Ezt követően a játékvezető le is fújta a mérkőzést, és így fordult át a remélt Bremen győzelem egy döntetlen végeredménybe.

A Bremennél több sérült is van, legutóbbi információink szerint egészen pontosan 7, így Thomas Schaaf edző számára kevés a választási lehetőség, ami a kezdő 11-et illeti, és a cserepadot is beleértve. Kérdés az, hogy ellenfele a Mainz, tud-e majd élni az ebből adódó lehetőségekkel…

Mainz az előző fordulóban Herthával játszott, és hát a hazai pálya adta lehetőségek is kevésnke bizonyultak a végeredményt látva: Mainz vs. Hertha Berlin 1-3. Anis Ben-Hatira rúgta az első gólt a 41. percben, majd rögtön következett Adrian Ramos találata az 52. percben, amikor már mondhatni eldőlt a mérkőzés a Hertha javára. Igaz, hogy Eric Choupo-Motingnak is sikerült betalálnia a Berlin kapujába, de ennyivel is maradtak. A 69. percben született meg a végső eredményt eldöntő gól, melyet szintén Adrian Ramosnak köszönhetett a Hertha.

Egy ilyen vereség után vajon lesz a csapatnak akkora lendülete, hogy Bremen pályáján “labdába rúgjon”?!

Összegzés:

A két csapat előző találkozásai többnyire Werder Bremen győzelemmel zárultak. Pontosabban, 10 találkozásból hetet nyert a Bremen, és mindössze egyszer tudott három pontot szerezni a Mainz. Ebben az idényben is a Bremen hatékonyabban játszott, mint ellenfele, amit végülis az elfoglalt pozíciójuk is hűen mutat.

A hazai csapatnak igen fontos ez a mérkőzés is, ahhoz, hogy a következő idényben szerepelhesssen az Európa Ligában, vagy akár a BL-ben,Mindennek tekintetében azt mondjuk, hogy HAJRÁ Werder Bremen!!!

Fogadási tippünk: Vesztes tipp
Werder Bremen Győzelem | 2.15 Werder Bremen Győzelem | 2.15 Unibet

A szorzók utolsó ellenőrzése: 2012/03/29, 12:01

Related Articles

Leave a Reply