by

Tottenham Hotspur vs. Liverpool – 2013/12/15

2013. December 13. Friday in Angol Premier Liga, Elemzés, Fogadási tippek, PRÉMIUM tartalom

Tottenham Hotspur FC VS

Angol Premier Liga

2013/12/15 17:00 (CET),

White Hart Lane

Liverpool FC
Liga pozíció: 6 Liga pozíció: 2
Hazaiként: Teljesítmény: Vendégként:

A 16. forduló zárómeccsén nehéz feladat vár a Liverpoolra, mivel az utóbbi időben eléggé jól teljesítő Tottenham Hotspur csapatához látogat.

Ez a találkozó is beillik rangadónak ebben a fordulóban, vagy inkább nevezzük kis-rangadónak vagy második rangadónak a Manchester City- Arsenal mérkőzés után.

A Tottenham az UEFA Európa Liga K csoportját pontveszteség nélkül nyerte és bekerült a 16-os döntőbe, de nem csak az EL-ben hanem a Premier Ligában is jól szerepelt a Manchester Citytől elszenvedett csúfos vereség után.

A Liverpool csatársora a City után a második legjobb a Premier Ligában, míg a Tottenham 15 forduló alatt csak 15 gólt ért el, ami meccsenként csak 1, az pedig nagyon kevés.

A vörösök ahhoz, hogy versenyben maradjanak a címért, meg kell verjék otthonukban a spursot, de nekik is égető szükségük van a pontokra, hogy versenyben maradjanak a Bajnokok Ligája vagy az Európa Liga indulást érő első hat helyért.

A Vörösöknél Daniel Sturridge sérült, aki nagy hiányzója lesz ennek a találkozónak, de játszani fog Luis Suárez, az uruguayi válogatott csatár, aki egymaga annyi gólt szerzett az első 15 fordulóban mint a spursok összesen.

Hogy kinek sikerül többször betalálni a kapuba ezen a mérkőzésen, Soldadoéknak vagy Suárezéknek, az majd a találkozón elválik, biztosan egy izgalmas mérkőzésnek lehetünk a szemtanúi.

Háromesélyes fogadás (1 X 2)
1 | 2.50 1 | 2.50 Winmasters X | 3.45 X | 3.45 Unibet 2 | 2.90 2 | 2.90 Unibet

Az utóbbi 5 egymás elleni meccsből a Tottenham Hotspur 2-t nyert meg, a Liverpool pedig 1-et, 2 mérkőzés döntetlenre végződött (ezekből 1 mérkőzés barátságos volt).

Az utolsó 10 találkozójukból a spursok 6-ot nyertek meg, 2-szer döntetlen lett és 2-szer kikaptak, ugyanennyi találkozóból a vörösök ugyanilyen eredményeket értek el.

A Tottanham a legutóbbi 5 hazai meccséből 3-at megnyert, 1-szer döntetlen született és 1-szer kikapott, a Liverpool mint vendég az utolsó 5 mérkőzéséből 1-et nyert meg, 2-szer lett döntetlen és 2-szer vereséget szenvedett.

Összegzés:

Én úgy gondolom, hogy a focit gólra játsszák, Suárezék pedig ezen a találkozón több találatot fognak elérni. A tipp pedig 2-es, nem lehet más.

Fogadási tippünk: Nyertes tipp
Liverpool Győzelem | 3.00 Liverpool Győzelem | 3.00 Sportingbet

A szorzók utolsó ellenőrzése: 2013/12/13, 16:50

Related Articles

Leave a Reply