by

Galatasaray SK vs. Juventus FC – 2013/12/10

2013. December 9. Monday in Elemzés, Foci tippek, PRÉMIUM tartalom, UEFA Bajnokok Ligája

Galatasaray SK VS

UEFA Bajnokok Ligája

2013/12/10 20:45 (CET),

Türk Telekom Arena

Juventus FC
Liga pozíció: 3 Liga pozíció: 2
Hazaiként: Teljesítmény: Vendégként:

Az UEFA Bajnokok Ligája B csoportjában már biztosan továbbjutó a Real Madrid, azonban a fenti meccs végeredményétől függően továbbjuthat második helyen a Juventus vagy esetleg a Galatasaray.

A Galatasaray SK egy török klub amely főleg labdarúgócsapatáról ismert és 1905-ben alapították Isztambulban. Többszörös bajnokcsapat és kupagyőztes, nemzetközi szinten pedig 1-szer megnyerte az UEFA-kupát, 1-szer pedig az UEFA-szuperkupát.

A Juventusról írtam már egy elemzésemben, de újra meg szeretném említeni, hogy a Juventus sikerei közé tartozik 2 UEFA Bajnokok Ligája győzelem.

Mint láthatjuk két nagymúltú együttes találkozik ezen a mérkőzésen.

A BL B csoportjában eléggé érdekesen alakult a pontosztozkodás, gondolva itt a 2., 3. és a 4. helyre, amelyeken a Juventus, Galatasaray és az FC Copenhagen tartózkodik (ebben a sorrendben) 6 illetve 4-4 ponttal. Ha csak a pontokat nézzük úgy tűnik mintha mindhárom együttesnek esélye lenne a 2. hely megszerzésére, de nem így van ez, mivel bármilyen eredmény születik a fenti meccsen a dánok nem jöhetnek számításba mert ők állnak a legrosszabbul az egymás elleni mérleg tekintetében.

A Juventusnak elég lenne egy döntetlen, de győzni mennek a törökökhöz. A legnagyobb hiányuk Andrea Pirló lesz, de rajta kívül ott van még középen Arturo Vidal, Claudio Marchisio és Paul Pogba, akik Pirló nélkül is egy nagyon erős középpályát alkotnak.

Roberto Mancini a Galata olasz kapitánya nagyon jól ismeri a Juventust és tudja, hogy milyen játékerőt képviselnek, ő megpróbálja megtalálni az ellenszert. Azt nyilatkozta, hogy a Galatasaray előnye, hogy otthon játszanak és, hogy egy nyugodt játékkal meglephetik az ellenfelet. Ismerve a török szurkolók fanatizmusát, elképzelhető, hogy “belekergetik” a csapatukat a győzelembe.

Háromesélyes fogadás (1 X 2)
1 | 4.50 1 | 4.50 Unibet X | 3.60 X | 3.60 Unibet 2 | 1.95 2 | 1.95 Winmasters

Ezen a futballmérkőzésen bármi megtörténhet, Torinóban döntetlen volt, azt, hogy itt milyen eredményre számíthatunk nem lehet megjósolni.

Az utóbbi 5 egymás elleni találkozón 1-1 mérkőzést nyert meg mindkét csapat, a többin döntetlen született.

Az utolsó 10 meccséből a Galatasaray 6-ot nyert meg, 1-szer döntetlen született és 3-szor kikapott, ugyanennyi mérkőzésből a Juventus 8-at nyert meg, 1-szer döntetlent harcolt ki, 1-szer pedig kikapott.

A Galata az 5 utolsó otthoni meccsét megnyerte, a Juventus mint vendég 5 mérkőzésből 3-at megnyert, 2-szer pedig kikapott.

A statisztikák egy része a Galatanak kedvez, másik része pedig a Juvenak, nehéz tippelni, annyi bizonyos, hogy a találkozó idegtépő lesz, a csapatoknak is és a szurkolóknak is.

Összegzés:

A Juventus jól teljesít az utóbbi időben, szerintem nem szakad meg jó sorozata, megnyeri ezt a mérkőzést és feljut a BL elitmezőnyébe.

Fogadási tippünk: Vesztes tipp
Juventus Győzelem | 1.95 Juventus Győzelem | 1.95 Sportingbet

A szorzók utolsó ellenőrzése: 2013/12/09, 23:24

Related Articles

Leave a Reply