by

FC Schalke 04 vs. Real Madrid CF – 2014/02/26

2014. February 25. Tuesday in Elemzés, Mérkőzés elemzés, PRÉMIUM tartalom, UEFA Bajnokok Ligája

Schalke 04 VS

UEFA Bajnokok Ligája

2014/02/26 20:45 (CET),

Veltins-Arena

Real Madrid CF
Liga pozíció: 4 Liga pozíció: 1
Hazaiként: Teljesítmény: Vendégként:

Bajnokok Ligája, nyolcaddöntő, első mérkőzés: az FC Schalke 04 otthonában fogadja a Real Madridot.

A Schalke a Bajnokok Ligája E csoportjában végzett második helyen 10 ponttal a Chelsea mögött.

A Schalke 04 a német Bundesliga egyik meghatározó csapata, 41 pontjával jelenleg negyedik a német bajnokság táblázatában, 1 illetve 2 pont választja el az előtte álló Dortmundtól illetve Leverkusentől és 21 pont a távolsága az első Bayern Münchentől. Teljesítménye az utóbbi időben a Bayern után a második legjobb volt a német bajnokságban. Hivatalos mérkőzésen utoljára múlt év december 7. kapott ki a Mönchengladbachtól 2-1-re annak otthonában. Az utóbbi 5 meccséből 4-et megnyert, legutolsó mérkőzése melyet a Mainz ellen játszott 0-0-ás döntetlennel végződött.

A Real Madrid a Bajnokok Ligája B csoportjának győztese volt 16 ponttal veretlenül, megelőzve a Galatasarayt és a Juventust.

A Real Madrid a spanyol La Liga egyik szuper-csapata, 63 pontjukkal vezetik a spanyol bajnokságot, megelőzve a 60 pontos Barcelonat és Atlético Madridot. Ők jelenleg a legjobban teljesítő csapat a Primera Divízióban, ráadásul ebben a szezonban a bajnokságban 25 mérkőzésen csak 2-szer kaptak ki. A királyi gárda utoljára a Barcelonatól szenvedett 2-1 arányú vereséget múlt év október 26.-án egy bajnoki mérkőzésen. Utolsó 5 meccsüket sorozatban megnyerték, legutolsó találkozójukon az Elchet fogadták otthonukban és 3-0 arányban lehengerelték.

Háromesélyes fogadás (1 X 2)
1 | 8.00 1 | 8.00 Unibet X | 4.70 X | 4.70 Unibet 2 | 1.45 2 | 1.45 Sportingbet

A bányászok a bajnokság elején nem teljesítettek annyira jól, de mostanra ők lettek a Bundesliga második legjobban teljesítő csapata. A királykékek fizikálisan nagyon erősek és hosszú sérüléséből nemrég visszatért Huntelaar is.

A Schalke csatára, Szalai Ádám valószínű, hogy csak esetleg csereként fog játszani.

A Mainz ellen Jens Keller vezetőedző a következő játékosokat küldte pályára: Huntelaar, Goretzka, Meyer, Farfan, Boateng, Neustädter, Kolasinac, Santana, Matip, Hoogland, Fahrmann és csereként: Obasi, Szalai Ádám és Draxler.

A királyi gárda hármas győzelmet szeretne az idén, meg akarják nyerni a bajnokságot, a Spanyol Kupát és a Bajnokok Ligáját is. Eddig 9 alkalommal nyerték meg a Bajnokok Ligáját (bele van számítva a BEK győzelem is), céljuk, hogy idén meglegyen a 10. győzelmük is.

A galaktikusok, Carlo Ancelotti vezényletével az Elche ellen a következő összeállításban játszottak: Jese, Benzema, Bale, Di Maria, Alonso, Illarramendi, Arbeloa, Varane, Pepe, Carvajal, Lopez és csereként: Casemiro, Morata és Isco.

A csapatok összeállítása kevés változással valószínűleg ugyanaz lesz mint a fenti mérkőzéseken, persze rajtuk kívül a Real Madridban biztosan játszani fog Cristiano Ronaldo is.

Az utóbbi mérkőzéseik:

Csapat

Mérkőzések száma

Győzelem

Döntetlen

Vereség

FC Schalke 04

10

6

2

2

Real Madrid CF

10

9

1

Csapat-hol

Mérkőzések száma

Győzelem

Döntetlen

Vereség

FC Schalke 04 – hazai

5

4

1

Real Madrid CF – vendég

5

4

1

Összegzés:

A jelek alapján nem sok esélye van a bányászoknak a királyi gárda ellen. Tippem tehát 2-es.

Fogadási tippünk: Nyertes tipp
Real Madrid győzelem | 1.45 Real Madrid győzelem | 1.45 Unibet

A szorzók utolsó ellenőrzése: 2014/02/25, 11:14

Related Articles

Leave a Reply