by

Újabb védőjét vesztette Inzaghi

2014. November 23. Sunday in Hírek, Olasz Serie A

Alex
Alex edzésen szenvedett combizomsérülést, a brazil labdarúgó nemcsak az Inter elleni meccset lesz kénytelen kihagyni.

 

A Milan és az Inter vasárnap este méri össze erejét, a városi derbinek ezúttal az a tétje, hogy melyik csapat harcolhat eséllyel idén eredeti céljáért. A Milan jelenleg két ponttal van lemaradva a Lazio, vagyis a még kupaindulást jelentő helyet érő rómaiak mögött, míg az Internek további egy pont a hátránya. Amelyik milánói csapat kikap, az nagy lépéshátrányba kerülhet.

A piros-fekete együttesből egy nappal a városi derbi előtt dőlt ki Alex, aki a milánóiak bejelentése szerint edzésen szenvedett sérülést. A brazil védő meghúzta a bal combizmát, emiatt pedig nemcsak az Inter elleni mérkőzést lesz kénytelen kihagyni, várhatóan hetekig nem állhat Filippo Inzaghi rendelkezésére.

Nem Alex lesz az egyetlen hiányzó a Milan védelméből, Daniele Bonera eltiltását tölti vasárnap, de Ignazio Abate játéka is kérdéses. A védekező feladatokat ellátó középpályások közül sem Nigel de Jong, sem Riccardo Montolivo nem épült fel maradéktalanul a hétvégére.

Az Inter a napokban váltott edzőt, az újonnan kinevezett Roberto Mancininek sem lesz könnyű dolga vasárnap. Az olasz szakember azonnal nagy fába vágta a fejszéjét, és a kék-feketék védelmének átalakításába kezdett. Az Inter várhatóan három védővel kezd a városi derbin, emiatt várhatóan Nemanja Vidics kerül a kispadra.

A Milan győzelmének az oddsa 2.75, a döntetlenre 3.20, az Inter sikerére 2.60 a szorzó.

Az elmúlt szezonban mindkét milánói derbi 1-0-s hazai sikert hozott.

Forrás: Unibet

Related Articles

Leave a Reply